پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی کشور:

هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان فعال‌ترین هیئت کشور است

هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان فعال‌ترین هیئت کشور است

همدان-رئیس هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان گفت: هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان یکی از بی‌نظیرترین و فعال‌ترین هیئت‌های کشور است.

غلامرضا نوروزی ظهر امروز در مجمع سالیانه هیئت پزشکی ورزشی همدان با اشاره به هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان اظهار داشت: هیئت پزشکی ورزشی استان‌همدان با توجه به محدودیت‌هایی که وجود داشته، اقدامات شایسته‌ای انجام داده است.

وی افزود: از دکتر حیدری مقدم رئیس هیئت پزشکی ورزشی استان به جهت تعامل و همکاری با ارگان‌های ذی‌ربط به نحو احسن و کنترل و نظارت عالی باشگاه‌ها و اماکن ورزشی استان تقدیر و تشکر می‌کنم.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی کشور با اشاره به برنامه‌های این فدراسیون گفت: مجموعه پزشکی ورزشی اصولاً به دنبال استفاده از تمامی ظرفیت‌های علمی کشور برای ارائه بهترین خدمات به جامعه ورزش است و در این راستا با مراکز علمی و آموزشی تعامل جدی داریم.

نوروزی خاطرنشان کرد: طرح صدور کارت‌های بیمه ورزشی در ۳۶۵ روز یکی از طرح‌هاست و در همین راستا توسعه خدمات هیئت‌های پزشکی ورزشی در استان‌ها و تمرکززدایی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی بابیان اینکه هیئت‌های استانی بازوان پرتوان فدراسیون هستند بیان کرد: در این فدراسیون همواره تلاش داشته‌ایم بهترین خدمات را به جامعه ورزش کشور ارائه دهیم و خوشبختانه رضایت ورزشکاران و فدراسیون‌های مختلف گویای حرکت روبه‌جلوی این فدراسیون است.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی کشور عنوان کرد: همچنین حمایت بانوان ورزشکار را در دستور کارداریم در همین راستا برنامه‌ریزی لازم جهت ارائه خدمات روانشناسی و تغذیه ورزشی قهرمانان ورزشی زن از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی انجام‌شده است.

نوروزی با اشاره به حمایت از ورزشکاران قطع نخاعی گفت: تصمیم داریم حمایت‌هایی برای رفع مشکلات ورزشکاران قطع نخاعی انجام دهیم و در صورت تصویب هیئت‌رئیسه حقوقی را ماهانه به‌حساب این عزیزان واریز کنیم.

کد خبر 4023437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha