به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کریمی روز پنجشنبه در نشست مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان با سمن های حوزه جوانان و هیات های ورزشی استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: استان مرکزی دارای استعدادها و ظرفیت های ورزشی در رده های مختلف و رشته های مختلف است اما هنوز آنچنان که شایسته آن است در زمینه ورزش به جایگاه مطلوب نرسیده است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس ادامه داد: بر طبق گزارش ها سرانه فضای ورزشی استان ۸۶صدم متر مربع است در حالی که بر اساس هدف گذاری ها این مقدار یک مترمربع بوده و هنوز فاصله با مقدار مورد نظر وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: از خواسته های جوانان استان مرکزی می توان به داشتن تیم فوتبال در لیگ برتر اشاره کرد که تامین اعتبار و هزینه این امر بحث اصلی پیرامون این تقاضا می باشد.
کریمی خاطرنشان ساخت: وزارت نفت اعتبارات گسترده ای در حوزه ورزش دارد و صنعت نفت در استان مرکزی ده ها هزار نفر پرسنل و خانواده های آن را تحت پوشش دارد و با توجه به آلایندگی های این صنعت در استان مرکزی و مسائل و مشکلاتی که به وجود آورده، مردم این حق را دارند که از دیگر ظرفیت های آن استفاده کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس تصریح کرد: بنابراین اینجانب علاوه بر مکاتبات و پیگیری ها در این زمینه با وزیر نفت از وزیر ورزش و جوانان این تقاضا را دارم که در این رابطه کمک کنند تا پیگیری ها سریع تر نتیجه دهد و سهم استان مرکزی همچون استان هایی که دارای صنعت نفت هستند و پرسنل گسترده صنعت نفت دارند و قبلا این صنعت نقشی در فعالیت های اجتماعی آنها نداشته، تحقق یابد.
کریمی اضافه کرد: بعضی از پروژه های ورزشی استان سال ها است که نیمه کاره باقی مانده مثل احداث پیست تارتان استادیوم حضرت امام خمینی(ره) اراک که از سال ۸۱ شروع شده و هنوز به اتمام نرسیده، در این رابطه لازم است پیگیری لازم هر چه سریعتر به منظور تامین اعتبار و تکمیل پروژه ها انجام شود.
نظر شما