۱۵ تیر ۱۳۹۶، ۲۲:۰۲

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان:

نباید مجالس مذهبی و دینی رنگ و بوی سیاست به خود بگیرند

نباید مجالس مذهبی و دینی رنگ و بوی سیاست به خود بگیرند

سنندج - مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: ما حق نداریم که مجالس مذهبی را به نفع جریان خاصی سیاسی کنیم چون این موضوع مردم را از مساجد و مراکز دینی گریزان کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مختار کرمی شامگاه پنج شنبه در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های دینی و مذهبی استان کردستان که در استانداری برگزار شد، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد عمومی غیر دولتی زیر نظر مقام معظم رهبری است اما عمده اعتبارات آن از بخش دولتی و بخشی از آن از طرف مقام معظم رهبری و حمایت های مردمی تامین می شود.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان اظهار داشت: سیاست تبلیغات اسلامی این است که بیشترین فعالیت ها را به سازمان های مردم نهاد واگذار کند و کمترین تصدی گری را به بخش دولتی داشته باشد.

وی افزود: هیات های مذهبی، کانون مداحان، موسسه های قرآنی، خبرگزاری مهر، سایت تبیان و روزنامه انگلیسی زبان تهران تایمز، انتشارات امیر کبیر و مدارس صدرا از زیر مجموعه های تبلیغات اسلامی در سراسر کشور است.

حجت الاسلام کرمی با بیان اینکه  مدیریت مساجد نابسامان است و این موضوع تنها به کردستان مربوط نمی شود، افزود: روش های تبلیغی برای کشاندن مردم به مساجد مناسب نیست و سیاسی کردن محافل مذهبی یکی از بزرگ ترین آفت های این مهم است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان با بیان اینکه دین از سیاست جدا نیست، عنوان کرد: ما حق نداریم که محافل مذهبی را به نفع یک جریان خاص پیش ببریم بلکه باید از اصول دفاع کنیم.

وی افزود: ستاد ساماندهی شئون فرهنگی وظیفه دارد که تمام مناطق شیعه و سنی را زیر نظر خود قرار دهد و بر آنها نظارت کند.

حجت الاسلام کرمی گفت: این ستاد جزو پویا ترین و فعال ترین ستاد های استان است که اعضا آن نیز از افراد اهال مطالعه و صاحب نظران هستند که اثر گذار در جلسه حضور پیدا می کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان اظهار داشت: ساماندهی و برگزاری مراسمات مذهبی طبق گفته های مقام معظم رهبری، جلوگیری از مناسبت سازی های بی مورد که بیشتر در مناطق شیعه نشین رواج دارد جزو تعدادی از وظایف این ستاد است.

حجت الاسلام کرمی افزود: تقویت جشن ها که رغبت در آن کمتر از مراسم های عذا است، برگزاری دوره های آموزشی به مداحان و مبلغان در راستای جلوگیری از خرافه سازی نیز از دیگر وظایف ستاد شئون فرهنگی است.

وی گفت: صدور مجوز برای ۶۱۰ هیات مذهبی، ساماندهی سه هزار و ۵۰۰ معتکف در مساجد استان، تاکید بر مسئله وحدت اسلامی، تاکید بر موضوع کاهش آسیب های اجتماعی نیز از اهم فعالیت های ستاد در استان بوده است.

کد خبر 4023628

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha