به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ حسن القصاب، روحانی برجسته بحرینی که به تخصص در زمینه تدریس و نشر احکام در شبکه های اجتماعی شهرت دارد، به علت ایراد سخنرانی ای در ماه مبارک رمضان در خصوص فریضه خمس به مرکز پلیس منطقه المحرق احضار شده و از وی تعهد عدم تکرار این سخنرانی گرفته شد.
نظام آل خلیفه سال گذشته اقدام به محاکمه آیت الله عیسی قاسم رهبر انقلابیون بحرین به اتهام جمع آوری وجوهات خمس و اطلاق جرم پولشویی به این فریضه دینی کرد.
تنها در شش ماهه اول سال میلادی گذشته بیش از ۷۰ تن از علمای برجسته و روحانیون بحرینی به اتهامات مشارکت در تحصن در اطراف منزل آیت الله عیسی قاسم در منطقه الدراز به مراکز تحقیق و بازجویی احضار شده و ده ها نفر از آنان در دادگاه های نظام محاکمه و بازداشت شده اند.
همچنین بیش از یکسال است همزمان با اقدام آل خلیفه به سلب تابعیت از آیت الله عیسی قاسم و با محاصره امنیتی منطقه الدراز محل سکونت ایشان از اقامه بزرگترین و مهم ترین نماز جمعه شیعیان بحرین ممانعت می شود.
نظر شما