پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۱۰

رئیس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:

کشف محموله پوشاک خارجی قاچاق در محور یاسوج به اصفهان

کشف محموله پوشاک خارجی قاچاق در محور یاسوج به اصفهان

یاسوج- رئیس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سه هزار و ۹۰۰ ثوب انواع پوشاک خارجی قاچاق به ارزش ۵۸۵ میلیون ریال در محور یاسوج-اصفهان کشف شد.

به گزارش  خبرنگار مهر، خداکرم پاکروان ظهر جمعه در جمع خبرنگاران افزود: مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان حین اجرای تور ایست و بازرسی و کنترل خودروهای عبوری محور یاسوج-اصفهان به یک دستگاه خودروی پژو پارس مشکوک شدند و به آن دستور توقف دادند.

پاکروان اظهار داشت: راننده خودرو با بی توجهی به دستور مأموران از محل فرار کرد که درپی این اقدام  مأموران به تعقیب خودروی مظنون پرداختند.

پاکروان عنوان داشت: پس از بی توجهی راننده به هشدارها و ایست های مکرر و شلیک تیرهای هوایی با اصابت گلوله به چرخ ها خودرو متوقف شد.

رئیس پلیس آگاهی استان گفت: با توقف خودرو راننده آن دستگیر و مأموران در بازرسی از خودرو سه هزار و ۹۰۰ ثوب انواع پوشاک خارجی فاقد اسناد مثبت گمرکی کشف کردند.

وی  ارزش پوشاک های کشف شده را ۵۸۵ میلیون ریال اعلام و گفت: خودرو به پارکینگ منتقل شد و راننده نیز  به اداره تعزیرات حکومتی تحویل داده شد.

کد خبر 4023840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha