به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از رويترز ، براي درمان قطعي افسردگي گاهي بايد از چندين شيوه درماني دارويي و كلامي استفاده نمود كه پيگيري اين شيوه ها تا حصول به نتيجه قطعي زمان بر است.
محققان روي بيش از بيمار افسرده مطالعه كردند و به اين نتيجه رسيدند كه نه شيوه دارويي و نه شيوه كلامي به خودي خود و به طور كامل موجب درمان نمي شود.
در هر يك از شيوه ها بيماري تا حدي تحت كنترل در خواهد آمد اما بيماران نمي توانند صرفا با مصرف قرص يا صحبت با مشاور به كلي درمان شوند و بايد شيوه هاي مناسب انها به تشخيص پزشك متخصص تركيب شود.
بسياري از بيماران به اشتباه تصور مي كنند كه با استفاده از چند قرص به محض اينكه علائم بيماري براي مدت محدودي از بين رفت ادامه شيوه هاي درماني لزومي ندارد و در اين شرايط است كه امكان عود مجدد و شديدتر بيماري وجود دارد.
به همين دليل است كه بسياري از بيماران مبتلا به افسردگي به دليل عدم رعايت كامل موارد لازم در طول عمر خود چندين بار مبتلا به اين بيماري مي شوند زيرا به طور كلي ريشه كن نشده است.
آمار نشان مي دهد كه صرفا استفاده از قرص هاي ضد افسردگي و كنترل كننده اعصاب نهايتا تا 37 درصد موثر است و براي درمان نياز به روش هاي تركيبي متخصصان نيز هست.
نظر شما