پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۰

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد آران و بیدگل:

کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری آران و بیدگل رونمایی شد

کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری آران و بیدگل رونمایی شد

آران و بیدگل - رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل گفت: کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری در آران و بیدگل در آئینی همزمان با برگزاری سمینار اعتماد، انسجام و سرمایه اجتماعی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، میثم نمکی صبح شنبه، در آیین رونمایی از کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری در آران و بیدگل اظهار داشت: کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری آران و بیدگل به قلم مشترک محسن صانعی و محمدرضا اکرمیان با موضوع بررسی سیر مدیریت شهری آران و بیدگل در سه دوره قاجاریه، پهلوی و پس از انقلاب اسلامی به رشته تحریر درآمده است.

وی افزود: تاریخچه تأسیس شهرداری های آران، بیدگل و گل آرا به همراه مستندات و شرح هایی از انجمن های شهر، فعالیت های ادوار مختلف شهرداری و آشنایی با شهرداران قبل و بعد از انقلاب از جمله بخش های این اثر است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آران و بیدگل تغییر نام شهرداری گل آرا به شهرداری آران و بیدگل، آشنایی با فعالیت های شهرداران دوران بعد از انقلاب اسلامی به تفکیک دوره شهرداری و همچنین آشنایی با اعضا و فعالیت های شوراهای اسلامی شهر آران و بیدگل را از دیگر مطالب خواندنی این اثر ارزشمند بیان کرد.

وی تصریح کرد: به کارگیری تصاویر و مستندات تاریخی از سیر مدیریت شهری آران و بیدگل که برای اولین بار در قالب یک اثر مکتوب در اختیار عموم قرار می گیرد بر جذابیت‌ها و ویژگی‌های خاص این اثر ارزشمند افزوده است.

کتاب تاریخ ۶۰ ساله مدیریت شهری آران و بیدگل در تیراژ یک هزار نسخه و در ۳۶۰ صفحه توسط انتشارات باقیات متشر شده است.

کد خبر 4024331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha