به گزارش خبر گزاري مهر به نقل از شينهوا، اين سر مقاله كه در روزنامه هاي تايمز نيروي هوايي ، ارتش ، نيروي دريايي ، تفنگداران چاپ خواهد شد ، آمده است كه رامسفلد حمايت و احترام رهبري ارتش را با سياستهاي خود درعراق ازدست داد .
در اين مقاله از جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا خواسته شده است كه وي را از كار بركنار كند .
تام كيسي سخنگوي كاخ سفيد ازاين سرمقاله انتقاد و آن را "يك تكه كهنه از كار، نوعي كاريكاتور و كار نويسندگاني كه در حال خود نمايي هستند،عنوان كرد.
وي در جمع خبرنگاران درهواپيماي حامل بوش كه راهي واكوي تكزاس بود، گفت : بوش از اين سر مقاله مطلع شده است و درباره آن واكنشي از خود نشان نداد .
در سرمقاله مذكوركه "زماني براي رفتن رامسفلد" نام دارد، آمده است كه ژنرالهاي ارتش آمريكا درعراق از روساي خود خواسته اند كه نيروهاي بيشتري اعزام كنند؛ در حالي كه رامسفلد به ما اطمينان مي دهد كه همه چيز به خوبي در دست ما خوب پيش مي رود .
دراين سر مقاله آمده است كه رامسفلد اعتبار خود را در نزد رهبران يونيفورم پوش ، سربازان ، كنگره و دركل در نزد افكار عمومي از دست داده است .
دربخش ديگري از اين سرمقاله نوشته شده است :"استراتژي وي ( رامسفلد) شكست خورده و توانايي وي براي رهبري با خطر روبرو شده است. و اگر چه مقصر شكستهاي ما درعراق، وزير(دفاع) است، اما اين نيروها هستند كه ضربه آن را مي خورند."
اين انتقاد پس از آن صورت مي گيرد كه بوش هفته گذشته آشكارا از رامسفلد حمايت و از انجام وظايف وي قدرداني كرد.
بوش اعلام كرد كه وي مي خواهد رامسفلد و "ديك چني" معاون وي تا پايان رياست جمهوري وي همچنان در صحنه قدرت حضور داشته باشند.
زمان انتشار اين گزارش درست 24 ساعت پيش از انتخابات ميان دوره اي كنگره است كه احتمالا به جمهوريخواهان آسيب خواهد رساند .
نظر شما