پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۱

مصدومان پرسپولیس به دربی می‌رسند

مصدومان پرسپولیس به دربی می‌رسند

وضعیت مصدومان پرسپولیس روز به روز بهتر می‌شود تا  امیدهای برانکو برای استفاده از آنها در ترکیب پرسپولیس برای بازی با استقلال بیشتر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد انصاری مدافع ملی پوش پرسپولیس می تواند بدنسازی خود ا زیر نظر مارکو مربی بدنساز تیم دنبال کند. کمال کامیابی نیا هم مشکلی برای بازی برای پرسپولیس ندارد اما برانکو نمی خواهد درباره این بازیکن ریسک کند. به همین خاطر کامیابی نیا به احتمال فروان در دیدار تداراکاتی فردای تیمش مقابل آرسنال کیف نیز غایب خواهد بود.

وحید امیری نیز که از ناحیه کمر احساس درد می کرد، می تواند از این به بعد در صوت صلاحدید کادر فنی برای پرسپولیس بازی کند. مصدومانی که سرمربی پرسپولیس را برای حضور در ترکیب نگران کرده بودند تا حضورشان برای بازی با الاهلی عربستان در پرده ای از ابهام قرار گیرد.

از قرار معلوم این بازیکنان به دیدار دربی برابر استقلال تهران در آلمان نیز خواهند رسید.

کد خبر 4024805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha