پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

حمله موشکی نیروهای یمنی به تجمع مزدوران سعودی در «تعز»

حمله موشکی نیروهای یمنی به تجمع مزدوران سعودی در «تعز»

یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن روز یکشنبه با یک موشک از نوع «زلزال ۲» تجمع مزدوران سعودی در استان «تعز» یمن را هدف قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبا، یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن روز یکشنبه یک موشک از نوع زلزال ۲ را به سمت تجمع مزدوران سعودی در شرق المخا واقع در استان تعز یمن شلیک کرد.

در همین راستا، یک منبع نظامی اعلام کرد که یگان موشکی نیروهای یمنی با موشک زلزال ۲ تجمع مزدوران سعودی در شرق «المخا» را هدف قرار داده و تلفات مستقیمی به آنها وارد کرد.

این منبع افزود که موشک مذکور به هدف اصابت کرده و به نیروها و تجهیزات نظامی دشمن تلفات وارد کرد.

کد خبر 4026315

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha