محمدرضا چرسی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه موسیقی، تئاتر، هنرهای صنایع دستی، جاذبه های گردشگری طبیعی بخشی از ظرفیت های شهرستان میناب در حوزه گردشگری است، بیان داشت: جاذبه های فرهنگی و هنری میناب به لحاظ محتوایی و جذابیت هابصری و نوایی جایگاه ویژه ای دارند و می توانند در جذب مخاطب تاثیر بسزایی داشته باشند.
وی با بیان اینکه جشنواره شکرگذاری انبه و یاسمین گل باید به عنوان یک جشنواره ملی معرفی شود، عنوان کرد: تا کنون پنج دوره از این جشنواره برگزار شده است که امید است در دوره های بعدی با یک برنامه ریزی مناسب به امر جذب گردشگر و ایجاد تورهای گردشگری با هدف جذب گردشگری و معرفی جاذبه های فرهنگی و هنری این منطقه تلاش کنند.
چرسی زاده افزود: اما برای آنکه بتوانیم گردشگران را در فصل مناسب به میناب بیاوریم باید در ابتدا زیرساختهای گردشگری از جمله اماکن اقامتی، حمل و نقل، استاندارد سازی اماکن گردشگری فراهم شود. به طور نمونه اگر یک گردشگر از شرق کشور قصد عزیمت به جنوب کشور داشته باشد باید در ابتدا شرایط انتخاب بهترین و ارزانترین مسیر تردد را فراهم کنیم. تا گردشگر با رقم های گران سفر روبرو نشود.
رئیس جامعه هتلداران هرمزگان با بیان اینکه اماکن اقامتی هم باید متناسب با فضای محلی و بومی منطقه تطبیق داده شود، خاطرنشان کرد: زمانیکه بتوانیم اماکن اقامتی نزدیک به معماری و چیدمان داخلی منازل بومیان منطقه داشته باشیم در جذب گردشگر تاثیر مستقیمی دارد. همچنین باید امکانات اقامتی در حد مطلوب فراهم باشد.
وی افزود: جامعه هتلداران استان هرمزگان در نظر دارد تا با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری هرمزگان و متولیان برگزاری جشنواره شکرگذاری انبه و یاسمین گل در دوره های بعدی تورهای گردشگری با هدف معرفی جاذبه های گردشگری میناب برگزار کند.
چرسی زاده با اشاره به موسیقی غنی و جذاب شهرستان میناب عنوان کرد: آواها و نواهای قدیمی میناب یک جاذبه در حوزه گردشگری به حساب می آید، برگزاری جشنواره های موسیقی در میناب خود یک ایده عالی برای جذب گردشگر است. موسیقی میناب پر از هیجان و شور و نشاط است که در روحیه مخاطب تاثیر زیبایی دارد.
نظر شما