پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۸:۲۵

رئیس اداره منابع طبیعی بجنورد مطرح کرد:

چرای ۱۱۳ هزار و ۷۴۱ رأس دام مازاد در مراتع بجنورد

چرای ۱۱۳ هزار و ۷۴۱ رأس دام مازاد در مراتع بجنورد

بجنورد- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بجنورد از چرای ۱۱۳ هزار و ۷۴۱ رأس دام مازاد از ظرفیت در مراتع این شهرستان خبر داد.

حسن ایزانلو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ظرفیت مجاز چرای دام در مراتع بجنورد ۱۶۷ هزار و ۳۱۵ رأس دام است، درحالی‌که هم‌اکنون ۲۶۹ هزار و ۸۰۸ رأس دام از مراتع این شهرستان استفاده می‌کنند.

 ایزانلو تصریح کرد: تعداد ۸۸ سامان عرفی مرتع، معادل ۲۲۱ هزار و ۱۵۱ هکتار از اراضی بجنورد ممیزی شده که چهار هزار و ۵۴۴ خانوار دامدار بهره‌بردار با ۲۶۹ هزار و ۸۰۸ رأس دام از این مراتع در شهرستان استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ظرفیت مجاز دام، چرای دام در مراتع منطقه وجود دارد که از خانوارها انتظار می‌رود تعادل بین مرتع و دام را حفظ کنند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بجنورد افزود: چرای بیش از ظرفیت در مراتع سبب تخریب اراضی می‌شود که خانوارها باید از چرای دام مازاد جلوگیری کنند.

ایزانلو اظهار کرد: پراکنش دام در سطح مراتع شهرستان و چرای دام در منطقه بیشتر از ظرفیت مراتع است که باید خانوارهای دامدار برای استفاده بهینه تعادل دام و مرتع را رعایت کنند.

این مسئول گفت: اجرای ممیزی، تجدید ممیزی، قرق مراتع، جلوگیری از ورود دام غیرمجاز و خروج دام غیرمجاز از اقداماتی است که برای حفظ، اصلاح و احیای مراتع این شهرستان در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: خانوارهای دارای مجوز چرا، به‌موقع عوارض خود را پرداخت و برای تمدید دوباره اقدام کنند چراکه طبق قانون هر سه سال یک‌بار باید این قرارداد تمدید شود در غیر این صورت باطل می‌شود.

کد خبر 4027450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha