پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۱۳

ویژه اساتید حوزه؛

ثبت‌نام سومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) آغاز شد

ثبت‌نام سومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) آغاز شد

ثبت‌نام برای سومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) ویژه اساتید و فضلای حوزه علمیه استان تهران از امروز ۲۰ تیرماه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از حوزه علمیه تهران، حسین زحمتکش زنجانی دبیر علمی سومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) گفت: این جشنواره به آثار علمی و پژوهشی اساتید، کادر مدارس و نیز طلاب حوزه علمیه تهران که به لحاظ سنی، شرایط حضور در جشنواره علامه حلی(ره) را ندارند، اختصاص دارد.

وی افزود: اساتید و فضلا تا پایان آذرماه فرصت دارند تا با مراجعه به سایت معاونت پژوهش حوزه علمیه استان تهران در جشنواره ثبت‌نام کرده و آثار خود را در قالب مقاله، کتاب، پایان‌نامه، تقریر، متن درسی، طرح‌نامه و یا ایده پژوهشی به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

دبیر علمی سومین جشنواره پژوهشی علامه شعرانی(ره) خاطرنشان کرد: تمامی مراحل ثبت‌نام، ارسال اثر، پیگیری آثار ارسالی و اعلام نتایج در این دوره همانند دوره‌های گذشته، به صورت اینترنتی انجام می شود.

زحتمکش تاکید کرد: در این دوره از جشنواره علاوه بر معرفی آثار برگزیده و شایسته تقدیر، آثار شایسته تحسین نیز همانند دوره قبل معرفی خواهد شد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود اختتامیه این جشنواره و مراسم تجلیل از آثار برتر، در اردیبهشت ماه سال آینده و هم‌زمان با هفته معلم برگزار می شود.

کد خبر 4028083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha