پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

معاون والی الحویجه خود را خلیفه داعش خواند

معاون والی الحویجه خود را خلیفه داعش خواند

منابع عراقی با اشاره به اینکه معاون والی الحویجه خود را خلیفه داعش خوانده است از هرج و مرج و اختلافات شدید تکفیری ها پس از کشته شدن البغدادی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السومریه، جبار المعموری از فرماندهان حشد شعبی عراق گفت: بر اساس اطلاعات تایید شده، ابوهیثم العبیدی معاون والی الحویجه خود را خلیفه داعش خوانده و این پس از تایید خبر کشته شدن البغدادی است.

المعموری تاکید کرد: العبیدی از سرکرده های نظامی مهم داعش است و به همراه دهها نفر از طرفداران خود به غرب الحویجه رفته و در یکی از روستاها مستقر شده و آماده کشمکش نهایی با مخالفان است.

وی افزود: الحویجه در آستانه درگیری خونین داخلی داعشی ها که شدیدترین از زمان اشغال الحویجه از سوی داعش در ژوئن ۲۰۱۴ است، روبرو است. خبر مرگ البغدادی در شعله ور کردن درگیری های داخلی داعش به ویژه با توجه به اختلافات شدید داعشی در ماههای گذشته  نقش به سزایی دارد. این نشانه اوضاع لرزان داعش و اختلافات گسترده داعشی هاست.

کد خبر 4028456

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha