پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ تیر ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان خاش خبر داد:

کشف ۵۶ کیلوگرم هروئین در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان در خاش

کشف ۵۶ کیلوگرم هروئین در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان در خاش

زاهدان - جانشین فرمانده انتظامی خاش از کشف ۵۶ کیلو و ۵۷۵ گرم مواد مخدر از نوع هروئین در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به‌ نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، سرهنگ غلامرضا نورا اظهار داشت: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان خاش و پشتیبانی فنی و اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان باندی که به صورت مسلحانه و با استفاده از خودروهای تیزرو اقدام به انتقال موادمخدر از مرزها به عمق استان می‌کردند، شناسایی شد.

جانشین فرمانده انتظامی شهرستان خاش افزود: اعضای این باند مسلح، شب گذشته با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ در محورهای فرعی شهرستان خاش، گرفتار کمین یگان های عملیاتی پلیس شدند و با آنها به صورت مسلحانه درگیر شدند.

وی با اشاره به حدود نیم ساعت درگیری مسلحانه شدید، گفت: قاچاقچیان که توان مقابله با آتش پرحجم ماموران را نداشتند با به جا گذاشتن خودروهای حامل مواد مخدر و با استفاده از تاریکی شب از منطقه متواری شده و ماموران در پاکسازی منطقه درگیری ۵۶ کیلو و ۵۷۵ گرم مواد مخدر از نوع هروئین کشف کردند.

وی به تلاش ماموران برای دستگیری این قاچاقچیان اشاره داشت و خاطرنشان کرد: یکی از ماموریت‌های مهم پلیس مبارزه با هرگونه حمل، نگهداری، خرید و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلای خانمان‌سوز جامعه است و برخورد نیروی انتظامی در این راستا محکم، قاطع و مستمر است.

کد خبر 4029098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha