به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، محمود ایران پرست، در جلسه بحث و بررسی پیرامون موضوعات حریم راه های استان اظهار کرد: به منظور بهبود نظارت مستمر بر حفظ و صیانت از حریم راه های استان گیلان، کمیته نظارت بر حفظ و نگهداری حریم راه های استان تشکیل شده است.
وی افزود: روسای ادارات ایمنی و حریم راه ها، امور حقوقی، بازرگانی و سرمایه گذاری و یک کارشناس از حوزه ایمنی حریم راه ها اعضای کمیته ی مذکور هستند که در جلسات منظم و ماهیانه ای که برگزار می شود، ضمن بررسی وضعیت حریم راه های گیلان، گزارش های مستمر ارائه شده از عملکرد ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان های استان را رسیدگی می کنند.
ایران پرست، ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه ها را از عوامل اصلی بروز تصادفات دانست و اعلام کرد: در سه ماهه ابتدای امسال، گشت های راهداری با اعمال قانون، نسبت به تعداد ۴۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز و تجاوز به حریم راه اقدام کردند.
به گفته معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، در سال جاری طی عملیات مستمر راهداری بیش از شش هزار و ۹۰۰ تابلو و بنر غیرمجاز ثابت و سیار نیز از حاشیه جاده های استان جمع آوری شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: حریم راه، خط قرمز حوزه راهداری است و حفظ حریم راه به منزله و مصداق حفاظت از بیت المال است و هرگونه تجاوز به حریم راه ها با جدیت، قاطعیت و نیز در کوتاهترین زمان ممکن ضمن هماهنگی با نهادهای ذیربط اعمال قانون می شود.
نظر شما