پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۸:۳۲

معاون استاندار همدان:

شهردار منتخب شهر همدان باید به وظایف خود آگاه باشد

شهردار منتخب شهر همدان باید به وظایف خود آگاه باشد

همدان - معاون امور عمرانی استاندار همدان گفت: اعضای شورای شهر همدان باید کسی را به عنوان شهردار انتخاب کنند که به وظایف خود آگاه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود عراقی ظهر پنج شنبه در همایش «رویکردهای اجتماعی و توسعه پایدار شهری» در همدان با بیان اینکه شوراهای باید توسعه پایدار در شهرها ایجاد کنند، عنوان کرد: ۱۵۹ نفر در استان همدان به عنوان اعضای شوراهای شهر انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه برخی از شورا به عنوان یک ابزار قدرت، برخی برای لابی‌گری و برخی برای بسط احزاب استفاده می‌کنند، گفت: درصد تغییرات اعضای شوراها در همدان ۳۰ درصد بوده است.

عراقی با تاکید بر اینکه مردم بر سرنوشت خود حاکم هستند و مشکلات خود را حل و فصل می‌کنند، گفت: شورا یک نهاد مردمی است و حق حاکمیت بر شهروندان دارد.

وی با بیان اینکه در برگزاری انتخابات از رای مردم محافظت شد، گفت: در یک جامعه آزاد مردم آزادانه انتخاب می‌کنند و در اخلاق حرفه‌ای افراد باید فرد منتخب را بپذیرند.

معاون عمرانی استاندار همدان با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر باید کسی را به عنوان شهردار انتخاب کنند که به وظایف خود آگاه باشد، گفت: باید به سمت تعالی حرکت کرده و آرمان‌های نظام را به دنیا معرفی کرد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار همدان نیز با بیان اینکه طی چند سال اخیر پرداختن به مسائل اجتماعی پر رنگ‌تر از قبل شده است، اظهار داشت: نگاه مسئولان به این حوزه به صورت وی‌ژه دنبال می‌شود.

محمدابراهیم الهی تبار با بیان اینکه افرادی دغدغه‌ها را رصد می‌کنند، عنوان کرد: ۲۳ فرایند در عرصه ملی تعریف شده که در این شرایط کار تقسیم صورت می‌گیرد و برنامه‌ها با حساسیت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌ها در قالب پنج کمیته اعتیاد، مناطق حاشیه‌نشین، مفاسد اخلاقی، طلاق و نقاط بحرانی مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: مطالعات عمیقی در این زمینه شکل گرفته که امیدواریم در حل مشکلات بیش از هر زمان دیگر اثرگذار باشد.

کد خبر 4030130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha