پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۵ آبان ۱۳۸۵، ۱۹:۱۳

آيت الله فاضل لنكراني خواستار شد:

اجرا شدن قوانين اسلامي در موقوفات

اجرا شدن قوانين اسلامي در موقوفات

آيت الله فاضل لنكراني در ديدار رئيس سازمان اوقاف و امور خيريه كشور با ايشان ، خواستار اجرا شدن قوانين اسلامي در موقوفات شد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم ، آيت ‌الله فاضل لنكراني امروز در ديدار حجت الاسلام مصلحي ، از عملكرد اوقاف در كشور انتقاد كرد و افزود: بايد قوانين اسلامي در موقوفات به اجرا گذاشته شود.

وي تاكيد كرد: بايد درآمد موقوفات در مصارف واقعي و شرعي خود مصرف شود.

آيت ‌الله فاضل لنكراني با اشاره به برخي مشكلات موجود در موقوفات گفت: موقوفات اخيرا وضعيت بدي پيدا كرده ‌اند و درآمدهاي آنها به درستي و در جاي خود هزينه نمي ‌شود. افراد سودجو با استفاده از برخي بي ‌نظمي‌ ها به تصرف موقوفات و اموال آن مي ‌پردازند.

وي با ذكر برخي از مشكلات در خصوص دفن اموات در مكان ‌هاي موقوفه ، اظهار داشت: امروزه شرايط بدي براي دفن اموات در اماكن موقوفه حاكم شده است. براي مثال در قبرستان‌ هاي شيخان ، قبرستان نو و قبر ابوحسين ، در گذشته براي دفن اموات هيچ هزينه ‌اي دريافت نمي ‌شد اما اكنون براي يك قبر در قبرستان شيخان 10 ميليون تومان پول مي ‌گيرند و اگر كسي هم در اين قبرستان ‌ها قبري داشته باشد باز هم هنگام دفن اموات از وي هزينه‌ هاي مختلفي اخذ مي ‌گردد.

آيت ‌الله فاضل لنكراني به صرف درآمدهاي موقوفات در جاي خود و در همان محل موقوفه تاكيد كرد و گفت: نبايد با برخي از اقدامات ، مردم را از وقف كردن باز داريم.

کد خبر 403129

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha