به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل در جمع اعضای مرکزی ستاد اجرایی برگزاری مصاحبه های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب است و همه موظفیم برای اعتلا، توسعه و رشد این شجره طیبه از تمام ظرفیتهای خود بهره گیریم.
رئیس مرکز هماهنگی امور استانها و هیاتهای امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از دکتر ولایتی برای دفاع تمام قد از کیان دانشگاه در خصوص رشته محل های کارشناسی ارشد افزود: این دفاع باعث دلگرمی اعضای هیات علمی، کارکنان و سبب بازگشت اعتماد و آرامش دانشجویان و خانواده ها به این مجموعه معتبر علمی و آموزشی شد.
علوی فاضل تاکید کرد: معتقدیم تیم های مصاحبه که از میان بهترین و زبده ترین اساتید دانشگاه انتخاب شده اند، زمینه حضور نخبگان را در این دانشگاه فراهم خواهد آورد.
وی تکریم داوطلبان و فراهم سازی شرایط برای ادامه تحصیل با کیفیت را از اهداف راهبردی دانشگاه آزاد اعلام کرد و گفت: ما مکلفیم شرایط تحصیل با معیار و تراز استاندارد را برای تمامی علاقه مندان تحصیلات تکمیلی براساس آموزه های اسلام و انقلاب، منویات مقام معظم رهبری و نقشه جامع علمی کشور در این دانشگاه فراهم آوریم.
نظر شما