پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۵۰

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌های دانشگاه تاکید کرد:

تکلیف دانشگاه آزاد در ایجاد شرایط تحصیل براساس آموزه های اسلام

تکلیف دانشگاه آزاد در ایجاد شرایط تحصیل براساس آموزه های اسلام

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد گفت: مکلفیم شرایط تحصیل با تراز استاندارد را برای تمامی علاقه‌مندان تحصیلات تکمیلی بر اساس آموزه های اسلام، انقلاب و منویات رهبری فراهم کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مجتبی علوی فاضل در جمع اعضای مرکزی ستاد اجرایی برگزاری مصاحبه های دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب است و همه موظفیم برای اعتلا، توسعه و رشد این شجره طیبه از تمام ظرفیت‌های خود بهره گیریم.

رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌ها و هیات‌های امنای استانی دانشگاه آزاد اسلامی با قدردانی از دکتر ولایتی برای دفاع تمام قد از کیان دانشگاه در خصوص رشته محل های کارشناسی ارشد افزود: این دفاع باعث دلگرمی اعضای هیات علمی، کارکنان و سبب بازگشت اعتماد و آرامش دانشجویان و خانواده ها به این مجموعه معتبر علمی و آموزشی شد.

علوی فاضل تاکید کرد: معتقدیم تیم های مصاحبه که از میان بهترین و زبده ترین اساتید دانشگاه انتخاب شده اند، زمینه حضور نخبگان را در این دانشگاه فراهم خواهد آورد.

وی تکریم داوطلبان و فراهم سازی شرایط برای ادامه تحصیل با کیفیت را از اهداف راهبردی دانشگاه آزاد اعلام کرد و گفت: ما مکلفیم شرایط تحصیل با معیار و تراز استاندارد را برای تمامی علاقه مندان تحصیلات تکمیلی براساس آموزه های اسلام و انقلاب، منویات مقام معظم رهبری و نقشه جامع علمی کشور در این دانشگاه فراهم آوریم.

کد خبر 4031371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha