پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ آبان ۱۳۸۵، ۱۸:۰۷

مجيد مظفري:

جشنواره تئاتر كودك با تعامل مسئولان بهتر برگزار مي‌شود

برگزاري جشنواره تئاتر كودك و نوجوان در اصفهان اتفاق خشنودكننده‌اي است و تعامل ميان مسئولان هنري و هنرمندان آن شهر قطعاً باعث بهترشدن شرايط مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري مهر، مجيد مظفري به ستاد خبري جشنواره تئاتر كودك و نوجوان ‌‌گفت: "به اعتقاد من هر جشنواره‌اي كه در ارتباط با هنر در ايران برگزار شود، نشانه رشد فرهنگي و غني‌بودن ادبيات كشورمان است. بنابراين بايد تلاش كنيم اين جشنواره‌ها به نحو احسن‌ حفظ و برگزار شوند."

وي در ادامه افزود: "برگزاري جشنواره در شهرستان‌ها همواره پيامد خوبي به همراه داشته، چرا كه علاوه بر اينكه موجب تحول فرهنگي در شهرستان مورد نظر مي‌شود، با ميزان توانمندي و امكانات شركت‌كنندگان در جشنواره و هنرمندان آن شهرستان نيز آشنا مي‌شويم."

مظفري كه فعاليت در حوزه تئاتر كودك و نوجوان نيز در كارنامه‌اش به چشم مي‌خورد، آخرين بار سال 1360 ‌نمايشي با عنوان "مأموريت حساس" را با حضور محمود استادمحمد، جهانگير الماسي، صدرالدين حجازي، ابوالفضل پورعرب و شاپور شهيدي در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روي صحنه برد.
کد خبر 403143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha