پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ تیر ۱۳۹۶، ۲۱:۴۴

سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی میامی:

نمایشگاه نقاشی نقش و رنگ در میامی افتتاح شد

نمایشگاه نقاشی نقش و رنگ در میامی افتتاح شد

میامی - سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی میامی، از افتتاح نمایشگاه نقاشی نقش و رنگ در این شهر خبر داد و گفت: ۱۰هنرمند بومی در این نمایشگاه به مدت یک هفته آثار خود را به نمایش گذاشتند.

رضا مهدیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به اینکه نمایشگاه نقش و رنگ با حضور ۲۰ اثر از ١٠هنرمند میامی به میزبانی نگارخانه دیبا این شهر افتتاح شد، تاکید کرد: این نخستین نمایشگاه نقاشی گروهی است که توسط هنرجویان انجمن هنرهای تجسمی میامی آماده و تا سی و یکم تیرماه۹۶ به روی علاقمندان گشوده خواهد بود.

وی افزود: آثار این نمایشگاه با تکنیک پاستل، رنگ روغن و سیاه قلم با موضوعات طبیعت است و هدف از برگزاری آن، تشویق، حمایت و معرفی آثار هنری هنرمندان به جامعه هنری محسوب می شود.

سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی میامی گفت: در این نمایشگاه آثاری از هنرمندان انجمن هنرهای تجسمی که از ابتدای فعالیت این انجمن در اداره فرهنگ وارشاد اسلامی فعالیت داشته اند، در معرض دید قرار گرفته است.

مهدیان تصریح کرد: یکی از بخش های این نمایشگاه رونمایی از پرتره مقام معظم رهبری بود که با تکنیک پاستل گچی توسط نرگش نهاوندی تهیه شده است.

این نمایشگاه همه‌روزه از ساعت هشت صبح الی١٥ باز است.

کد خبر 4031807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha