به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی علیخانی در جلسه آموزشی منتخبان جدید شوراهای اسلامی روستایی بخش مرکزی قزوین که روز یکشنبه در فرمانداری برگزار شد اظهارداشت: ۸۰ درصد روستاییان بخش مرکزی قزوین در انتخابات شوراها شرکت کردند که از میان ۳۲۵ داوطلب مردم شوراهای خود را برگزیدند.
وی افزود: از این تعداد ۲۴ نفر زن بودند و ۲۵ نفر انصراف دادند و دو نفر رد صلاحیت شدند.
علیخانی تصریح کرد: از ۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار در بخش مرکزی در ۴۷ روستا ثبت نام شوراهاصورت گرفت و تعداد ۱۵۳ نفر توسط مردم برگزیده شدند.
بخشدار مرکزی قزوین یادآورشد: از میان منتخبین ۱۶ نفر فوق دیپلم، ۴۶ نفر لیسانس، ۷ نفر فوق لیسانس، یک نفر دکتری و دو نفر روحانی هستند که بزودی فعالیت خود را آغاز می کنند.
هزینه کرد ۲۱ میلیارد تومان در روستاهای مرکزی
وی اضافه کرد:درسه سال گذشته بیش از ۲۱ میلیارد تومان برای عمران روستاهای بخش مرکزی ازجمله آسفالت و زیرسازی هزینه شد و حتی روستاهایی که دهیاری نداشتند اعتبارات آنها به حساب فرمانداری واریز شد تا در روستای مورد نظر هزینه شود.
علیخانی گفت: از سال گذشته همه مصوبات شورا در کمیته انطباق بررسی می شود و اعتبارات این دوره هم از دوره های قبلی بیشتر شده است.
فعالیت عمرانی در روستاها قابل توجه است
وی بیان کرد: در دولت یازدهم با اختصاص اعتبارات مناسب فعالیت های عمرانی خوبی در روستاها انجام شده و شاهد تغییر چهره روستاها هستیم و امیدواریم در دوره شوراهای جدید هم با پیگیری منتخبان مردم شاهد کارهای تاثیرگذاری در این مناطق باشیم.
علیخانی اظهارداشت: از منتخبان انتظار داریم با شرکت در دوره های آموزشی سطح مهارتی و دانش خود را افزایش دهند تا بتوانند در مسئولیت جدید نقش بهتری در توسعه روستاها ایفا کنند.
نظر شما