۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۲۷

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی بوشهر:

مصالحه ۹۶ درصدی پرونده‌های ارجاعی به مددکاری کلانتری‌های بوشهر

مصالحه ۹۶ درصدی پرونده‌های ارجاعی به مددکاری کلانتری‌های بوشهر

بوشهر - سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان گفت: از ابتدای سال جاری ۹۶ درصد از پرونده هایی که به کلانتری های سطح استان ارجاع داده شده، توسط مشاوران و مددکاران به مصالحه ختم شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید احمد موسوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تغییرات عمیق فرهنگی، تغییر و پیچیدگی شرایط زندگی و عدم شناخت و دسترسی افراد به تجارب و مهارت های سازگاری با این تغییرات که مسبب به وجود آمدن بحران های مختلف در حیات فردی و اجتماعی افراد می شود از یک سو و نقش اساسی و مهم نیروی انتظامی در پیشگیری، مهار بحران ها و تامین امنیت پایدار در جامعه از سوی دیگر موجب شد تا نیروی انتظامی ارائه خدمات مشاوره تخصصی در زمینه مسائل مختلف زندگی را در راس وظایف علمی و فرهنگی خود قرار دهد و با تاسیس مراکز مشاوره و دوایر مددکاری کلانتری‌ها زیر نظر کارشناسان و متخصصان روانشناسی،مشاوره و مددکاری گامی بنیادین در این راستا بردارد.

وی گفت: آنچه که بهداشت روانی را مستقیماً به کار پلیس مرتبط می سازد تحقیقاتی است که نشان می دهند یکی از عوامل موثر برای ارتکاب جرم، ابتلا به اختلالات روانی است در واقع بهداشت روانی می تواند موجب کاهش ارتکاب جرم در جامعه شود بدیهی است که یکی از راههای توسعه بهداشت روانی در جامعه افزایش مراکز مشاوره و تامین آموزش‌های لازم برای ارتقای سلامت روانی افراد جامعه است.

موسوی بیان داشت: در همین راستا و با توجه به ضرورت تامین بهداشت روانی برای اقشار مختلف مردم همچنین تاثیرات خدمات مشاوره ای در کاهش جرائم، توجه نیروی انتظامی به رویکردهای علمی و تخصصی و گرایش پلیس به جامعه محوری ،منتهی به راه اندازی مراکز مشاوره در ناجا شد.

این مقام انتظامی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری، پرونده هایی که به کلانتری‌های سطح استان ارجاع داده شده، توسط مشاوران و مددکاران بررسی که خوشبختانه ۹۶ درصد از آنها به مصالحه ختم شده است.

سرپرست معاونت اجتماعی پلیس بوشهر تصریح کرد: مرکز مشاوره با هماهنگی با ادارات برون سازمانی، مدارس، مرکز بهداشت و ...آسیب های مناطق را شناسایی و کلاس های آموزشی و مشاوره گروهی را با توجه به آسیب پذیری هر منطقه برگزار می کند و با حضور مستمر مشاوران و مددکاران در مراکز بهداشت استان اقدام به برگزاری کلاس های آموزش پیش از ازدواج با هدف ازدواج سالم و کاهش طلاق در سطح جامعه اقدام کرده است.

موسوی خاطرنشان کرد: در مبحث پیشگیری از آسیب های اجتماعی با چاپ فصلنامه آموزشی، کتابچه، تراکت، گاهنامه با محوریت آموزش مهارت‌های زندگی، مهارت‌های ارتباطی، ازدواج و همسرداری و توزیع آن در بین مراجعین اقدام به آموزش مهارت های سازگاری در زندگی به شهروندان کرده است.

این مقام مسئول گفت: در خصوص ارتقای سطح دانش و علم مشاوران و مددکاران با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، نشست‌ای تخصصی و کارگروه‌ها در حوزه روانشناسی با دعوت از اساتید مجرب سعی شده است که اطلاعات و دانش مشاوران بروز و کارآمد باشد.

کد خبر 4032555

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha