سرهنگ حامد محمودی، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صبح امروز، برخورد یک دستگاه کامیون و پراید در آزادراه تهران- ساوه سبب مصدوم شدن یک نفر از شهروندان شد که این مصدوم بلافاصله با هماهنگی های انجام شده به بیمارستان انتقال داده شد.
وی افزود: این ترافیک منجر به جرح که در آزادراه ساوه - تهران محدوده نسیم شهر رخ داده بود، سبب شد تا ترافیک نیمه سنگین در این محدوده به وجود آید، که همکاران من بلافاصله با حضور در محل و اندیشیدن تمهیدات لازم، ترافیک این منطقه را به حالت عادی بازگرداندند.
رییس پلیس راه غرب استان تهران گفت: هم اکنون ترافیک در تمام محورهای مواصلاتی غرب استان تهران به صورت عادی در جریان است و مشکل خاص ترافیکی گزارش نشده است.
محمودی با بیان این که عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، انحراف به چپ، تعجیل و شتاب زدگی، عدم رعایت سرعت مطمئنه و سبقت های غیر مجاز از مهمترین عوامل تصادفات رانندگی در غرب استان تهران هستند، گفت: لحظه ای تعلل و بی دقتی کافی است تا یک عمر پشیمانی ایجاد شود.
نظر شما