الهام برنا از تعطیلی فاز ۳ کارخانه سیمان دورود به منظور اجرای عملیات نشتی گیری، ارتقا برج های خنک کننده سیستم غبارگیر، تعمیرات اساسی دمونتاژ، اصلاح فیلترها، آسیاب، سیستم های کنترلی آن ها و افزایش راندمان سیستم های کاهنده غبار از ١٠ تیر امسال به مدت ۴۰ روز خبر داد.
وی با اشاره به بازدید میدانی از خط سه کارخانه سیمان دورود در این خصوص اظهار داشت: واحدهای صنعتی و تولیدی ملزم به رعایت استانداردهای محیط زیست هستند و بر اساس همین اصل فاز ٣ کارخانه سیمان دورود به منظور اجرای عملیات نشتی گیری، ارتقا برج های خنک کننده سیستم غبارگیر، تعمیرات اساسی دمونتاژ، اصلاح فیلترها، آسیاب، سیستم های کنترلی آن ها و افزایش راندمان سیستم های کاهنده غبار از ١٠ تیر امسال به مدت ۴۰ روز تعطیل خواهد بود و پس از اتمام عملیات، پایش خروجی ها به منظور ارزیابی عملکرد صورت می پذیرد.
معاون نظارت و پایش محیط زیست لرستان گفت: به منظور ارزیابی عملکرد زیست محیطی واحدهای صنعتی، این واحدها حداقل هر سه ماه یک بار پایش می شوند، ضمن این که صنایع بزرگ ملزم به نصب سیستم های پایش آنلاین هستند.
برنا با بیان اینکه کارخانه سیمان دورود دارای سیستم پایش آنلاین است و به صورت مستمر پایش می شود گفت: واحد یک این کارخانه از سال ۹۴ تاکنون تعطیل است و واحد دو با ظرفیت ١٠٠٠ تن در روز فعال است و سیستم های کاهنده غبار و گازهای خروجی دارای عملکردی در حد استانداردهای محیط زیست هستند.
وی گفت: خروجی استک واحد سه کارخانه با ظرفیت ٢٥٠٠ تن در روز، بیش از حد استاندارد بوده و پس از اخطارهای زیست محیطی، کارخانه ملزم به رفع آلایندگی شده است.
نظر شما