پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱

مدیرکل امور بانوان استانداری همدان:

بستر کارآفرینی و اشتغال بانوان در استان همدان فراهم شود

بستر کارآفرینی و اشتغال بانوان در استان همدان فراهم شود

همدان - مدیرکل امور بانوان استانداری همدان گفت: بستر کارآفرینی و اشتغال بانوان در استان همدان فراهم شود.

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره دوروزی ظهر دوشنبه در گروه کاری کارآفرینی و مهارت افزایی بانوان استان همدان گفت: طی سالجاری و بر اساس شعار سال که «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» نامگذاری شده باید در بحث اشتغال ورود ویژه ای داشت.

وی بابیان اینکه مدیران باید در گروه کاری بانوان شرکت کنند چراکه شأن گروه کاری شأن تصمیم گیری است و تصمیم گیری از عهده شخص تام الاختیار برمی‌آید، گفت: هر ساختار تصمیم گیری نیازمند ساختاری تصمیم ساز است و باید مدیران کل دستگاه های عضو کارگروه شخصا در برنامه حضور پیدا کنند.  

دوروزی با بیان اینکه از برگزاری این گروه کاری چند هدف کلی دنبال می شود، گفت: افزایش حساسیت در مسئولان ذیربط و معرفی ظرفیت ها توسط اعضای گروه کاری بصورت گسترده و جامع در زیرمجموعه خود، از جمله اهداف شکل گیری این گروه کاری است.

دوروزی باتاکید بر استفاده از ظرفیتها و حمایت بخش دولتی، گفت: آموزش مهارت های لازم و اخذ مشاوره های کاربردی در آموزش فنی و حرفه ای و حمایت های مالی با ارائه تسهیلات ارزان قیمت توسط صندوق کارآفرینی امید مدنظر است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان در ادامه تاکیدکرد: بانوان در بخش های مختلفی مشغول به کار هستند اما یکی از مشکلات زنان نداشتن آگاهی و اطلاعات لازم از کاری است که قصد انجام آن را دارند.

دوروزی افزود: بانوان بهترین اقشار کارآفرین درجامعه هستند که با روحیه تلاشگر خود و بهره گیری از حداقل ها به موقعیت های خوبی رسیده اند.

کد خبر 4033184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha