رييس سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب گفت: قرارداد خودروي L -90 از بزرگترين پروژه هاي صنعت خودرو سازي كشور است و مي تواند صنعت خودروي كشور را جهاني كند.
رضا ويسه در پاسخ به اين سوال كه آيا انعقاد قرارداد پلات فرم مشترك ايران و فرانسه ارتباطي با متوقف شدن طرح واردات خودرو دارد تصريح كرد: اين دو مقوله ارتباطي با ندارند و اين طرح در راستاي رقابت پذير كردن صنعت خودرو و ايجاد فضاي رقابتي بيشتر و بهتر براي عرضه محصولات خودرو سازان به بازار رقابتي جهاني بوده و انحصار ايجاد نخواهد كرد.
وي با اشاره به عرضه 16 مدل خودرو در بازار تصريح كرد: بازار خودرو در حال حاضرانحصاري نبوده و واردات بيشتر به صورت سي كي دي(به صورت قطعه) انجام مي شود.
به گفته وي، واردات خودرو در حال حاضر در كشور آزاد بوده و واردات توسط خودرو سازاني مانند سايپا، مرتب و زاگرس خودرو آزادانه انجام مي شود.
ويسه افزود: واردات خودرو از وظايف وزارت بازرگاني است و وزارت صنايع و معادن در اين زمينه تابع تصميم دولت است.
وي تصريح كرد: در بازار رقابتي هر خودرو سازي كه توليدات خود را ارزانتر و با كيفيت بهتري عرضه كند در اين بازار برنده خواهد بود و خودروي L-90 به علت ارزان بودن و مصرف كم سوخت مي تواند جايگزين خوبي براي پيكان ومتقاضياني كه خواستار خودروي ارزان هستند شود.
به گفته وي، قيمت خودروي L90 به نرخ امروز در حدود 65 ميليون ريال پيش بيني شده و به علت CNG سوز بودن نيز جايگزين مناسبي براي خودروي پيكان است.
نظر شما