به گزارش خبرگزاری مهر، 7 دانشگاه مطرح تگزاس در این کنسرسیوم که نانومواد تحول یافته را در صنعت هوافضای وزارت دفاع آمریکا در چرخه تجاری قرار می دهد، عضو هستند.
محققان این کنسرسیوم با اعضای هیات مدیره تولید و مواد لابراتوار تحقیقی نیروی هوایی آمریکا در "دیتون" به منظور توسعه و تجاری کردن نسل بعدی مواد هوشمند و مرکب همکاری می کنند تا بدین ترتیب نیازهای اولیه نیروی هوایی این کشور در قرن 21 تامین شود.
بنا بر گزارش نانوتکنولوژی، این کنسرسیوم در هر یک از دانشگاه های عضو از یک کمیته رهبری متشکل از معاونان رئیس برای انجام تحقیقات مورد نیاز و یک کمیته اجرایی متشکل از مدیران مراکز نانوتکنولوژی برخورداراست.
بخشی از برنامه تحقیقاتی این کنسرسیوم ایجاد مشارکت صنعتی جهت انتقال فناوری به بخش های خصوصی و انتقال قابلیت هایی به نیروی هوایی و اداره سیستم های دفاعی آمریکا را در بر می گیرد. همچنین تشکیل یک تیم مدیریتی روشنفکر با برخورداری از حداقل 5 شریک صنعتی اصلی با تجربه در زمینه انتقال فناوری و توسعه یک هیات متشکل از شرکای تجاری از اهداف دیگر ایجاد این کنسرسیوم است.
نظر شما