به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه طی مراسمی با حضور نمایندگان دستگاه های مرتبط با مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان در محل سازمان انبار تملیکی لرستان ۵۰ تن مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی قاچاق به قیمت یکصد میلیارد ریال امحاء شد.
محمد تقی شاکرمی معاون رئیس کل دادگستری لرستان و رئیس کارگروه پیشگیری از قاچاق کالا و ارز در این مراسم به خبرنگاران گفت: پدیده زشت قاچاق کالا و ارز از طرفی باعث دلسردی سرمایه گذاران و تولیدکنندگان داخلی می شود و از طرفی موجب بیکاری جوانان و رکود اقتصادی می شود.
وی از برخورد قاطع دستگاه قضایی با قاچاقچیان کالا و ارز در استان خبر داد و افزود: مسئولان و متولیان امر برای جلوگیری از قاچاق کالا باید به سوی به روز شدن روش های مبارزه با قاچاق حرکت کنند، زیرا قاچاق کالا ضررهای زیادی به اقتصاد داخلی وارد می کند.
معاون دادگستری لرستان بیکاری را یکی از پیامدهای منفی قاچاق کالا دانست و اظهار داشت: قاچاق کالا دشمن اقتصاد مقاومتی است و نیاز است فضای تبلیعات مناسبی برای تبلیغات کالای ایرانی ایجاد شود تا مردم به سمت مصرف کالای تولید شده در داخل کشور تمایل پیدا کنند.
نظر شما