پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ تیر ۱۳۹۶، ۲۰:۱۷

فرماندار سرخه:

۶ روستای سرخه از نعمت گاز بی بهره هستند

۶ روستای سرخه از نعمت گاز بی بهره هستند

سرخه - فرماندار سرخه بابیان اینکه شش روستای کم جمعیت این شهرستان از نعمت گاز بی بهره هستند، گفت: گازرسانی به مناطق محروم در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مؤیدی عصر چهارشنبه در نشستی با مدیرعامل شرکت گاز استان سمنان در محل فرمانداری سرخه بابیان اینکه شش روستای شهرستان از قبیل ایج، امامزاده عبدالله، جوین، امامزاده محمد بن زید، عبدالله‌آباد و نظامین از نعمت گاز بی‌بهره هستند، ابراز داشت: علیرغم آنکه در فصل سرما سکونت افراد در این روستاها کاهش پیدا می‌کند ولی بااین‌وجود گازرسانی به این روستاها باید در اولویت قرار داده شود.

وی بابیان اینکه در حوزه گازرسانی و خدمات ارائه‌شده شرکت گاز در سرخه عملکرد مطلوبی دارد، افزود: گازرسانی به شهرک صنعتی سرخه در راستای توسعه و رونق تولید و همچنین ورود سرمایه‌گذاران به این شهرک ازجمله اقدامات ارزنده میئولان محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی گاز استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به نگاه ویژه استاندار در توسعه شهرک‌های صنعتی استان  ابراز داشت: گازرسانی به شهرک صنعتی سرخه یکی از پروژه‌های شاخص شهرستان و همچنین بخش صنعت استان طی چند سال اخیر به شمار می‌رود که می‌تواند ضمن مهیا شدن سایر امکانات در این منطقه صنعتی، شاهد رونق‌بخشی صنعت در این شهرستان و ورود سرمایه‌گذاران‌ برای راه‌اندازی واحدهای تولیدی باشیم.

شریفی نژاد در ادامه تصریح کرد: بیشترین میزان فروش شرکت ملی گاز در استان سمنان را بخش صنعت سرخه به خود اختصاص می‌دهد که این مهم نیازمند ارائه خدمات بیشتر و مطلوب‌تر است که در آینده با توسعه شهرک صنعتی، این شهرستان به یکی از مناطق صنعتی فعال تبدیل می شود.

وی با اشاره به سخن فرماندار در خصوص گازرسانی به روستاهای بدون گاز سرخه افزود: با بازدیدهای میدانی به‌عمل‌آمده از سوی تیم کارشناسی از این روستاها، برنامه‌های زمان‌بندی عملیاتی منظم در حال تدوین است که امید می‌رود با تأمین اعتبارات لازم این روستاها در آینده از نعمت گاز برخوردار شوند.

کد خبر 4036004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha