احمد علیرضابیگی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به آمار و ارقام منتشره از وضعیت اقتصاد کشور در دولت یازدهم بیشتر شاهد تنزل، سکون و سکوت و بسیار اندک پیشرفت در شاخصهای اقتصادی هستیم و علیرغم اینکه انتظار میرفت با حل مشکلات ناشی از برجام، شاخصهای اقتصادی بهبود یابد وجایگاه ما در منطقه ارتقاء پیدا کند اما همچنان جایگاه خوبی نیست و به ویژه از جهت شاخصهای اقتصادی در شرایط نگرانکنندهای به سر میبریم.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، تنزل ایران در شاخصهای اقتصادی را ناشی از ضعف در سیستم اجرایی کشور خواند و گفت: طبیعتاً با توجه دقیق به گذشته، باید بتوان شرایط مناسبی را برای جهش اقتصادی ایجاد کرد؛ تا زمانی که تفکر تغییر در ذهن دولتمردان ما و به ویژه رئیسجمهور شکل نگیرد و بیشتر قبیلهبازی و حزببازی ملاک بکارگیری افراد در پستهای مدیریتی باشد، حال و روز کشور و شاخصهای اقتصادی همین خواهد بود.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با ادامه سیستم مدیریتی فعلی، نخواهیم توانست موجبات رضایتمندی مردم و اعتماد آنها به دولت را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: اکنون در مقطع انتخاب کابینه قرار داریم و مجلس به عنوان رکن اصلی انتخاب دولتمردان قطعاً کارنامه مدیریتی گزینههای پیشنهادی دولت را مورد توجه قرار خواهد داد و فارغ از حواشی و بازیهای سیاسی، کارآمدی وزرای پیشنهادی را مورد توجه قرار خواهد داد.
علیرضابیگی، حرکت بر مبنای قانون اساسی و قانون برنامه را از مهمترین شاخصهای نمایندگان برای انتخاب وزرای پیشنهادی خواند و گفت: تجربه مدیریتی پیشنهاد شده در وزارتخانه، از مهمترین شاخصهایی است که برای بکارگیری وزرا مد نظر خواهد بود؛ گذشته سیاسی افراد که در مسیر انقلاب و خواست ملت، حرکت کرده باشند هم جزو فاکتورهایی است که مورد توجه مجلس برای انتخاب وزرا قرار خواهد گرفت.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: اخباری که دریافت میکنیم نشان میدهد ارادهای در دولت وجود دارد که وضع گذشته را ادامه داده و بر چهرههای گذشته در کابینه یازدهم توقف کند؛ چهرههایی که نتوانستند خروجی مناسبی از توانمندی و کارآمدی از خود بروز دهند.
وی تصریح کرد: جایگاه امروز ایران در سطح منطقه و جهان بسیار نگرانکننده است. ما حتی در بسیاری از موارد، نسبت به شرایطی که در هنگام تحریم داشتیم هم در دولت یازدهم تنزل جایگاه داشتهایم که این بسیار نگرانکننده است.
علیرضابیگی یکی از اهداف چشمانداز بیست ساله را جایگاه اول ایران در سطح منطقه خواند و گفت: امروز در زمان باقیمانده از چشمانداز بیست ساله، ما رتبه مناسبی نسبت به کشورهای پیرامونی دارا نیستیم؛ کشورهایی که ما، آنها را قبول نداریم، اما این کشورها جایگاه بالاتری را از ایران به ویژه در جهت پاسخ دادن به نیازهای مردم دارا میباشند. لذا نمایندگان مجلس برای عمل به رسالتی که مردم به آنها سپردهاند، کارنامه چهار ساله دولت یازدهم و وزرای پیشنهادی را ملاک رأی اعتماد خود به وزرای پیشنهادی قرار خواهیم داد.
نظر شما