پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴

مدیرکل پست استان مرکزی عنوان کرد:

پیشرفت ۹۵درصدی طرح «جی نف» درمرکزی/۹۶۰هزارنشانی پستی استاندارد شد

پیشرفت ۹۵درصدی طرح «جی نف» درمرکزی/۹۶۰هزارنشانی پستی استاندارد شد

اراک- مدیرکل پست استان مرکزی گفت: پروژه ملی یکپارچه سازی نشانی های مکانی برمبنای استاندارد تعیین مختصات جغرافیایی(GNAF) در استان مرکزی برای حدود ۹۶۰هزار نشانی پستی اجرایی شد.

محمدعلی چراغی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اجرای پروژه ملی یکپارچه سازی نشانی های مکانی بر مبنای استاندارد تعریف شده تعیین مختصات جغرافیایی(GNAF) در راستای ضوابط اجرایی دولت الکترونیک، از شهریورماه سال ۹۴ کلید خورد و مقرر است تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

مدیرکل پست استان مرکزی افزود: با اجرای این طرح نوعی استانداردسازی و ارایه نشانی انحصاری برای هر مکان مسکونی، تجاری، اداری و... صورت می گیرد؛ براین اساس بانک های اطلاعاتی در شرکت پست شکل گرفته و هر مکانی با یک آدرس منحصر به فرد شناسایی خواهد شد.

چراغی بیان کرد: هم اکنون اجرای طرح جی نف در استان مرکزی با پیشرفت 95درصدی همراه است و تاکنون نشانی پستی حدود 960 هزار نشانی پستی شامل ۷۲۴ هزار مکان شهری و ۲۳۲ هزار مکان روستایی استانداردسازی شده است.

وی خاطرنشان ساخت: افزایش توان دولت در حوزه ماموریت های مکان محور، افزایش مسئولیت پذیری و پاسخگویی دستگاه های اجرایی و شفاف سازی فعالیت های نشانی محور، تقویت همکاری و هماهنگی اجرایی میان دستگاه ها در رابطه با امور پستی و... از اهداف طرح ملی جی نف است و علاوه بر شرکت پست، شهرداری ها، استانداری ها، ادارات ثبت اسناد و املاک و... عضو کارگروه اجرای پروژه ملی یکپارچه سازی نشانی های مکانی بر مبنای استاندارد تعریف شده تعیین مختصات جغرافیایی (GNAF) هستند.

مدیرکل پست استان مرکزی همچنین از اجرای طرح سیماک(سیستم مدیریت یکپارچه املاک) در استان خبرداد و اظهار داشت: اجرای طرح سیماک در راستای شفاف سازی روندهای مربوط به املاک، کاهش هزینه ها و جلوگیری از بروز تخلف ها در این حوزه پایه گذاری شده و مقرر است به زودی در استان اجرایی شود تا به این ترتیب امور مربوط به موضوع مذکور به صورت الکترونیکی انجام و پیگیری شود.

چراغی در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه، دو میلیون و ۸۰۰هزار مرسوله پستی از استان صادر و دو میلیون و ۶۶۰ هزار مرسوله نیز به استان وارد و توسط پست جایجا شده است.

وی اضافه کرد: سال گذشته ۲۳میلیون مرسوله توسط اداره کل پست استان مرکزی جابجا شده که از این رقم ۱۰ میلیون و ۷۰۰هزار مرسوله از نقاط مختلف کشور به استان وارد شده و از نظر ترافیک نیز ۲.۵درصد ترافیک پستی کل کشور مربوط به استان مرکزی است.

کد خبر 4036695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha