پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ آبان ۱۳۸۵، ۸:۱۵

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون

خبرگزاری مهر - گروه بین الملل : عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون به نقل از خبرگزاریها به شرح زیر است.

- "ابومازن" رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین روزگذشته پس ازدیدار با وزیرامورخارجه نروژ در غزه ابراز امیدواری کرد که طی روزهای آتی توافقاتی بین فتح و حماس به دست آید.

-"طارق الهاشمی" معاون نخست وزیر عراق ، دولت عراق را به انحصاری عمل کردن در تصمیمات سرنوشت ساز و استراتژیکی متهم کرد.

-17 عراقی روزگذشته طی یک عملیات تروریستی در شمال بغداد کشته شدند.

- ارتش رژیم صهیونیستی روزگذشته عقب نشینی خود را از روستای غجر درجنوب لبنان آغاز کرد.

- کاخ سفید اخبار منتشره مبنی بر اینکه" زلمای خلیل زاد" سفیر آمریکا در عراق به زودی بغداد را ترک می کند، رد کرد.

-"کوفی عنان "دبیر کل سازمان ملل متحد و "سرژ برامرتز" قاضی بلژیکی و رئیس تیم تحقیقات سازمان ملل متحد برای بررسی ترور نخست وزیر اسبق لبنان روزگذشته با یکدیگر دیدار کردند.

- رسانه های گروهی از پیروزی دمکراتها در ایالت های  "اندیانا "  و "پنسیلوانیا" و "رود ایلاند" خبر دادند.

- بنابر اعلام رسانه های گروهی آمریکا اولین آمریکایی مسلمان نیز یک کرسی در کنگره به دست آورد و "هیلاری" کلینتون هم به کنگره راه یافت.

کد خبر 403782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha