پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۱ تیر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۵

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان:

۴۰ هزار کلاس درس درخوزستان/ سرانه یک میلیاردی یک میلیون دانش آموز

۴۰ هزار کلاس درس درخوزستان/ سرانه یک میلیاردی یک میلیون دانش آموز

اهواز ـ مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در این استان ۴۰ هزار کلاس درس داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی زاده عصر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان در سالن جلسات استاندار اظهار کرد: اولین دستور کار جلسه پروژه مهر و بازگشایی مدارس است؛ این پروژه چهار کارگروه ساماندهی و ثبت نام، تعمیر و تجهیز مدارس، فرهنگ سازی و تبلیغات در مدارس و جامعه و همچنین نظارت و ارزیابی را دارد.

وی افزود: آب، برق، سرویس های بهداشتی، وسایل برودتی، وسایل ورزشی و یا میز و نیمکت کدام باید اولویت ما در آموزش و پرورش باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اعلام این خبر که ۴۰ هزار کلاس درس در خوزستان داریم، انتقاد کرد: اگر سالانه فقط یک میز و نیمکت از این کلاس ها بیرون بیاید و هزینه حداقلی هر کدام ۱۰۰ هزار تومان باشد سرجمع به هشت میلیارد تومان اعتبار برای برگشت این دو قلم تجهیزات نیاز داریم.

تقی زاده بیان کرد: سال گذشته تنها ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و ساز به استان اختصاص دادند و برای یک میلیون دانش آموز خوزستانی تنها یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار ابلاغ شد.

وی در پایان گفت: دومین دستور کار جلسه نیز مسئله سوادآموزی است که گزارش آن توسط مدیر اداره سوادآموزی ارائه می شود.

رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش خوزستان نیز در این جلسه عنوان کرد: مأموریت ما شناسایی، جذب و آموزش بزرگسالان بی سواد ۱۰ تا ۴۹ ساله است؛ جمعیت کشور ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۲۷۰ نفر در سرشماری سال ۹۰ بوده و جمعیت استان خوزستان نیز چهار میلیون و ۷۱۰ هزار و ۵۰۹ نفر بود.

موسی شیخی ادامه داد: متوسط نرخ رشد جمعیت بیشتر در خراسان جنوبی با ۳.۲ درصد، بوشهر ۲.۴۱ و هرمزگان ۲.۳۹ درصد است و کمترین نرخ خراسان شمالی با منفی ۱۱ و همدان با منفی ۰.۳۳ دارد.

وی یادآور شد: متوسط نرخ جمعیت خوزستان ۰.۷۸ درصد است که نسبت به پنج سال قبل کاهش داشته ایم. هم اکنون نرخ با سوادی در خوزستان ۹۴.۷ در بین مردان و ۹۰.۱ درصد است.

رئیس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در استان خوزستان سطح باسوادی جامعه هدف را ۲.۸ درصد ارتقا دادیم، گفت:عوامل فردی (جسمانی، قد، وزن، استرس، اختلالات رفتاری، عاطفی و جسمی)، کم سوادی و بی سوادی والدین و اعضای خانواده، مسائل رفاهی خانواده، کودکان طلاق، کار، بی سرپرست و بدسرپرست، اعتیاد والدین، عدم وجود و یا ناقص بودن قوانین الزام آور از جمله عوامل بی سوادی فرزندان استان است.

شیخی در پایان بیان کرد: طی چهار سال قبل موفقیت های بسیاری را کسب کردیم که تولید محتوای آموزشی کشوری یکی از آن موارد است. تحت پوشش بردن ۲۰۲ هزار نفر طی سال های و آموزش سالانه ۱۰ هزار والدین دانش آموزان نیز از دیگر موارد هست.

کد خبر 4038172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha