پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۲۴

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

کشف ۴ هزار کارتن ابزار و یراق کابینت در پاکدشت/قاچاقچی دستگیر شد

کشف ۴ هزار کارتن ابزار و یراق کابینت در پاکدشت/قاچاقچی دستگیر شد

پاکدشت- فرمانده انتظامی شرق استان تهران از کشف ۴ هزار کارتن ابزار و یراق کابینت در شهرستان پاکدشت خبر داد.

سردار عبدالرضا ناظری، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که بخش آشکار طرح عملیات مشترک ذوالفقار ۹۶ با مرکزیت شهرستان پردیس، روز گذشته آغاز شده است، اظهار داشت: این طرح به طور گسترده در سراسر شرق استان تهران در حال اجرا است.

وی گفت: با هرگونه اقدام خلاف قانون در این طرح به طور ضربتی رصد و برخورد می شود، در این طرح پشتیبانی خوب دستگاه قضایی و هماهنگی پلیس های تخصصی را داریم و با قاچاقچیان کالا، توزیع کنندگان مواد مخدر، مشروبات الکلی، دارندگان سلاح، اراذل و اوباش و مجرمین فضای مجازی برخورد می شود.

وی اضافه کرد: در ادامه این طرح، مأموران پلیس آگاهی شهرستان پاکدشت در سرکشی از واحدهای صنعتی و تجاری موفق به کشف ۴ هزار کارتن ابزار و یراق کابینت شدند.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران از دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد و اظهار داشت: پرونده تشکیل به همراه متهم تحویل مراجع قضایی شد.

وی در خاتمه از عموم شهروندان درخواست کرد هرگونه فعالیت قاچاقچیان کالا را برای اقدام سریع و ضربتی پلیس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

کد خبر 4038756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha