۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۴۷

نماینده مردم سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس:

رفع موانع تولید نباید تنها به پرداخت تسهیلات معطوف باشد

رفع موانع تولید نباید تنها به پرداخت تسهیلات معطوف باشد

سمنان- نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدی‌شهر و سرخه در مجلس، گفت: طرح دولت برای سامانه بهین یاب بسیار خوب است اما رفع موانع تولید نباید تنها به پرداخت تسهیلات معطوف باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد همتی ظهر یکشنبه در هفتاد و یکمین نشست کارگروه رفع موانع تولید سمنان در استانداری، ضمن اشاره به اقدامات خوب دولت در راستای اعطای تسهیلات موسوم به بهین یاب، بیان کرد: این امر که دولت در سال جدید سهمیه بهین یاب استان را به دو برابر افزایش داده امری خوب است اما باید در نظر داشت همه چیز تنها تسهیلات دادن به تولید نیست.

وی افزود: ساز و کارهایی هماهنگ برای نظارت بر هزینه‌کرد این تسهیلات باید یکی از رسالت های کارگروه رفع موانع تولید باشد تا بتوانیم به اهداف واقعی طرح بهین یاب دست یابیم.

عضو خانه ملت گفت: دولت در سال جاری بخش خدمات و گردشگری را نیز به بهین یاب افزوده که می تواند اشتغال زایی خوبی را داشته باشد اما برای رفع مشکل بازار فروش نیز باید اولویت‌هایی تعریف شود.

همتی بیان کرد: ما نیازمند اصلاح ساختار اداری مان نیز هستیم تا سرمایه گذار با رغبت وارد استان سمنان شود.

وی افزود: یکی دیگر از انتظارات ما از صنعت، معدن و تجارت که دبیر کارگروه رفع موانع تولید محسوب می شود این است که نحوه نظارت و عملکرد اعضای ستاد را بر مرحله دریافت وام نیز تنظیم کند چرا که روند اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی نیمه فعال باید مطلوب‌تر باشد.

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس دهم، در دیگر بخش سخنان خود خواستار تقویت تولید در استان شد و گفت: رفع کامل مشکلات اقتصادی واحد های تولیدی تنها به تسهیلات نیست بلکه امروز بازار فروش دیگر مشکل عمده تولید گران در این استان محسوب می شود.

کد خبر 4038802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha