پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۱۷

فرمانده انتظامی استان سمنان:

سارق طلاجات کودکان در سمنان دستگیر شد

سارق طلاجات کودکان در سمنان دستگیر شد

سمنان - فرمانده انتظامی سمنان از دستگیری سارق طلاجات کودکان در این استان خبر داد و گفت: این متخلف به محض غفلت والدین اقدام به سرقت طلاجات همراه کودکان می کرد.

سردار روح الامین قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به دستگیری سارق طلاجات کودکان در استان سمنان افزود: سارقی که در اطراف پارک ها و اماکن خلوت در کمین کودکان خردسال می نشست و به محض غفلت والدین اقدام به سرقت طلاجات همراه کودکان می کرد، توسط کارآگاهان پلیس آگاهی سمنان دستگیر شد.

وی در ادامه گفت: کارآگاهان پلیس که در کمین سارق نشسته بودند سارق را درحین سرقت دستگیر و به پلیس آگاهی دلالت می کنند.

فرمانده انتظامی استان سمنان افزود: سارق که یک مرد ۳۵ ساله سابقه دار است چندین پرونده با همین شیوه در مراکز انتظامی داشته که با دستگیری وی به آنها رسیدگی خواهد شد.

کد خبر 4038846

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha