به گزارش خبرنگار مهر، "محمدصادق ضیایی" امروز در جمع خبرنگاران افزود: آتش سوزی در ساعت 18 و 10 دقیقه روز سه شنبه 16 آبان اتفاق افتاد و بلافاصله پس از وقوع این مسئله با ایستگاه های آتش نشانی 40 و 8 تماس گرفته شد و آتش به علت محدودیت و کوچک بودن به سرعت مهار شد.
وی با انتقاد از برخی خبرگزاری ها در نحوه انعکاس این خبر گفت: برخی خبرگزاری ها به شکل غیرواقع به این خبر پرداخته بودند که این خبر موجب ایجاد نگرانی برای دوستداران دانشگاه تهران شده است.
ضایی افزود: با ابعاد موضوع به شکل صادقانه باید برخورد شود زیرا هر آنچه که به درستی بیان شود موجب نجات جامعه است.
وی یاد آور شد: آنچه که در بریده جراید امروز صبح در مورد این خبر انعکاس یافته بسیار گسترده تر و خلاف آن اتفاق است. در حالی که حتی یک برگ کتاب هم در این حادثه آسیب ندیده و آتش به هیچ عنوان به بخش کتابخانه سرایت نکرده ، برخی از منابع خبری عنوان کرده اند که دانشکده ادبیات و کتابخانه آن سوخته است.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه تهران افزود: اگر هدف اطلاع رسانی است نباید به گونه ای انجام شود که موجبات ابهام و تشویش اذهان عمومی را فراهم کند. دانشگاه تهران پس از وقوع این حادثه به طور کامل آمادگی پذیرش خبرنگاران را برای دریافت اطلاعات مناسب از ابعاد این حادثه داشته است.
وی از رسانه ها خواست به دلیل حساسیت و جایگاه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی کشور و یک سازمان فرهنگی، آموزشی و علمی مهم کشور به درستی با اخبار این نهاد برخورد کنند و هرگونه تضعیف دانشگاه تهران را تضعیف جامعه عنوان کرد.
ضیایی با اشاره به هماهنگی های به عمل آمده برای مرمت محل آسیب دیده در دانشکده ادبیات خاطر نشان کرد: 95 درصد مرمت بخش آسیب دیده پیش رفته و برق مکان هایی که از پست برق آسیب دیده تغذیه می شوند تا امروز به طور کامل وصل می شود. میزان خسارت بنا به گفته کارشناسان فنی حدود 200 هزار تومان برآورد شده است.
وی با اشاره به کمبود اعتبار برای خریداری تجهیزات جدید در دانشگاه تهران یاد آور شد: پس از وقوع حادثه برای کتابخانه دانشکده حقوق دانشگاه تهران خریداری تجهیزات جدید برای دانشگاه تهران به شدت پیگیری شده و اکنون دو مجلد از نامه های پیگیری برای خرید این تجهیزات تهیه شده است. ریاست قبلی و کنونی دانشگاه تهران نیز بر پیگیری این قضیه تأکید کرده اند.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه تهران افزود: دانشگاه تهران به دلیل قدمت ساختمان ها باید مورد مراقبت بیشتری قرار گیرد ولی انجام این کار نیازمند اعتبارات و ردیف های خاصی است و باید نسبت به اعتبارات دانشگاه تهران تجدید نظر شود. تخصیص های خرد و کوچک مشکل را به طور کلی حل نمی کند.
وی تأکید کرد: دانشگاه تهران وظیفه تولید علم جهانی، آموزش و تربیت نیروی انسانی، ترویج علم و ارائه خدمات علمی به جامعه را بر عهده دارد و برای اینکه این اتفاقات رخ دهد و به جایگاه مطلوب در جهان دست پیدا کنیم باید به دانشگاه تهران به طور موثر نیز کمک شود. دانشگاه برای ساختن افراد کارآمد نیازمند تجهیزات و امکانات است.
نظر شما