این شاعر معاصر در گفتگو با خبرنگار مهر ، با بیان این مطلب افزود : دولت درحمایت از اهالی ادبیات به طورعام ، و شاعران به طورخاص تقصیر فراوان دارد و باید مراقب بود که سطح حمایت دولت را به برگزاری یک جشنواره هرچند خوب و با شکوه تقلیل دهند .
وی افزود : کسانی که از برگزاری جشنواره از سوی دولت انتقاد میکنند چرا برای سفر به یک کشور خارجی با هزینه دولت آن کشور به جان هم می افتند مگر می شود تبعه ایران بود و از اینکه دولت ایران به هنرملی کشورش ارج می نهد ناراحت بود .
شفاعی با بیان اینکه زمان اندکی به برگزاری جشنواره مانده و برنامه ریزی در خصوص اجرای آن هنوز شفاف نیست ، گفت : نمی دانم این جشنواره امسال به چه شکل و درچه سطحی برگزار می شود ولی نکته مهم این است که از همین امروز برای سالها و دوره های آینده برنامه ریزی دقیق داشته باشیم .
وی گفت : به هرحال برگزاری هرجشنواره ای با حرف و حدیث هایی روبرو خواهد بود و در مورد این جشنواره هم که قرار است شان ملی داشته باشد چنین خواهد بود ، ولی امیدوارم برگزارکنندگان به گونه ای برنامه ریزی کنند که کمترین حرف و حدیث درمورد این جشنواره زده شود چرا که به آن و ایده اش دل بسته ایم .
شفاعی شعار همه صداها باید شنیده شوند را شعاری دلپسند دانست و گفت : به شخصه معتقدم در کشور ما که مقدمات مدارا و تحمل را نیز نیاموخته ایم این شعار هیچ وقت جنبه عینی نخواهد یافت .
شفاعی گفت : به هرحال ، هرگونه قضاوت در مورد جشنواره شعر فجر زود است و باید آن را به پس از انجام رسیدن این جشنواره موکول کرد .
/ " سیمرغ فجر " در آفاق شعر امروز - 34 /
مشکل اصلی ادبیات ما فقدان جشنواره نیست / هنوز مقدمات مدارا و تحمل را نیز نیاموخته ایم
آرش شفاعی - شاعر و روزنامه نگار ، گفت : مشکل اول و اصلی ما در زمینه ادبیات ، نبود جشنواره نیست ، این اقدام تنها گامی در جهت جبران کاستی ها و نواقص گذشته است .
کد خبر 404064
نظر شما