پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳

در دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

کیت تشخیص سریع اختلالات کروموزومی تولید شد

کیت تشخیص سریع اختلالات کروموزومی تولید شد

شیراز - رئیس دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی شیراز، از تولید کیت تشخیص سریع اختلالات کروموزومی در این دانشکده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، دکتر یونس قاسمی، گفت: دانشجویان دکتری بیوتکنولوژی پزشکی دانشکده علوم و فناوری های نوین پزشکی شیراز، موفق به تولید کیت تشخیص سریع اختلالات کروموزومی در حوزه ژنتیک پزشکی شدند.

وی با اشاره به اجرای پروژه های تحقیقاتی متنوع در حوزه فناوری های نوین دنیا در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: با افتخار باید اعلام کنم که درصد بالایی از مقالات ارائه شده در این دانشکده، در زمینه های کاربردی است.

قاسمی ادامه داد: با توجه به پیشرفت های اخیر در حوزه فناوری های زیستی و توسعه روزافزون آزمایش های ژنتیکی، پایان نامه "محمدرضا میری" و "جمیله صابرزاده"، با هدف تهیه کیت های تشخیص سریع اختلالات کروموزومی شایع در ایران طراحی و مصوب شد.

دکتر مجید فردائی که راهنمایی این پایان نامه را بر عهده داشته است نیز در این خصوص، گفت: با بررسی ها، مطالعات و تجارب به دست آمده، لزوم تولید کیت تشخیصی با هدف تشخیص سریع و دقیق پیش از تولد اختلالات کروموزومی شامل سندروم داون (تریزومی 21)، سندروم ادوارد ( تریزومی 18)، سندروم پاتو ( تریزومی 13) و اختلالات تعدادی کروموزوم های جنسی مانند سندروم ترنر، کلاین فلتر و موارد دیگر احساس شد و در این راستا پروپوزال مربوطه به عنوانی پایان نامه دانشجویی تصویب و طی سه سال و نیم، این طرح تحقیقاتی به نتیجه رسید.

این عضو هیات علمی گروه ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی شیراز، افزود: این کیت پس از تولید آزمایشگاهی، با توجه به تکنولوژی بالای به کار رفته در آن و با حمایت مرکز رشد بیوتکنولوژی، موفق به دریافت عنوان "محصول دانش بنیان" از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد.

دکتر فردایی ادامه داد: با تلاش و پشتکار صورت گرفته، این کیت تشخیصی، قدرت رقابت با بهترین کیت های مشابه خارجی را دارد و با انجام تست های انجام شده بر روی بیش از 300 نمونه بالینی، حاصل کار موفقیت آمیز است.

وی یادآور شد: با حمایت و پیگیری می توان امکان تولید انبوه این محصول را داشت و از خرید این کیت تشخیصی از سایر کشورها بی نیاز شویم.

کد خبر 4041231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha