پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ آبان ۱۳۸۵، ۱۶:۳۷

معاون پژوهشی وزیر علوم:

مسئولیت تدوین پیش نویس سند توسعه علمی کشور به وزارت علوم واگذار شد

مسئولیت تدوین پیش نویس سند توسعه علمی کشور به وزارت علوم واگذار شد

با تاکید مقام معظم رهبری و درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولیت تدوین پیش نویس سند توسعه علمی کشور به معاونت پژوهشی وزارت علوم واگذار شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مراسم افتتاحیه این گردهمایی، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تولید علم و جنبش نرم افزاری و حمایت ایشان از توسعه امور پژوهشی کارآمد به تشریح جایگاه و عملکرد شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری پرداخت و گفت: این شورا بر اساس قانون اهداف وظایف وتشکیلات وزارت علوم با تصویب مجلس و ریاست جمهوری جهت سیاستگذاری کلان علم و فناوری تشکیل شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد سیستم مدیریت اطلاعات پژوهشی و فناوری کشور با همکاری کلیه دستگاه ها و موسسات آموزشی و پژوهشی را از مصوبات مهم شورای عالی علوم و تحقیقات برشمرد و گفت: کلیه وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی موظفند اهداف، سیاست ها و راهبردهای پژوهشی، فناوری و آموزشی خود را درچارچوب یک سند راهبردی به این شورا ارایه دهند.

دکتر کبگانیان شناسایی ماهیت اعتبارات تحقیقات و ظرفیت جذب و فعالیت مفید دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و فناوری را از وظایف دبیرخانه شورای عالی علوم و تحقیقات دانست و افزود: این امر با همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور صورت می گیرد.

وی همچنین برای تعیین و گسترش فعالیت پژوهشی مراکز آموزش عالی به مواردی از قبیل ظرفیت سازی و افزایش فعالیت پژوهشی استادان و محققان کشور، حمایت و نظارت بر پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، حمایت از پژوهش های کاربردی و گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه اشاره کرد و در خصوص مسئولیت تدوین سند توسعه علمی کشوراظهار داشت: با تاکید مقام معظم رهبری و درخواست شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولیت تدوین پیش نویس سند توسعه علمی کشور به معاونت پژوهشی وزارت علوم واگذار شد که در توافق زمانی کوتاه مدت (مرتبط با برنامه چهارم توسعه) و میان مدت (برای برنامه پنجم توسعه) تدوین می شود.

معاون پژوهشی وزارت علوم در ادامه به مواردی همچون بررسی وضعیت علمی کشور، بستر سازی برای توسعه علم و فناوری بر اساس رویکرد نظام ملی نوآوری، تعیین اولویت های پژوهشی و فناوری کشور و آینده پژوهشی علم و فناوری ملی به عنوان زیر بخش های پروژه تدوین سند توسعه علمی کشور اشاره کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی پایگاه استنادی علوم ایران وجهان اسلامی (ISC) و نمایه کلیه نشریات علمی دارای مجوز در این پایگاه گفت: پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری درباره ایجاد پایگاهی جهت استفاده از گزارش های استنادی نشریات فارسی و کشورهای اسلامی و تاکید رئیس جمهوری بر توسعه علمی کشور، وزارت علوم توسط کتابخانه منطقه ای علوم وتکنولوژی شیراز اقدام به این امر کرده است که در مرحله اول نشریات چاپ شده در سطح کشور و در گام بعدی کلیه نشریات جهان اسلام نمایه می شوند. 

کد خبر 404142

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha