پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱

محمد ناصری عنوان کرد:

آماده دیدار با ذوب‌آهن هستیم/ سیاه جامگان فصل خوبی خواهد داشت

آماده دیدار با ذوب‌آهن هستیم/ سیاه جامگان فصل خوبی خواهد داشت

دروازه‌بان تیم فوتبال سیاه‌جامگان با ابراز خرسندی از شرایط خوب تیمش در آستانه شروع لیگ گفت: از نظر روحی و فنی آماده دیدار با ذوب آهن هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ناصری با اشاره به برگزاری اولین دیدار تیمش در لیگ هفدهم برابر ذوب آهن گفت: مدیریت باشگاه روز گذشته 20 درصد از قراردادها را واریز کرد و بچه‌ها از نظر مالی شارژ شدند و این اتفاق خوبی در آستانه هفته اول است.

وی با بیان اینکه شرایط هفته‌های ابتدایی لیگ سخت است، اظهار داشت: هنوز تیم‌ها از یکدیگر شناخت کافی ندارند و این کار را برای تیم‌ها سخت می‌کند، با این حال سیاه‌جامگان از همه نظر آماده حضور در لیگ برتر است.

ناصری درباره اینکه رقابت با عین‌افشار چگونه است، گفت: ما در درجه اول با هم رفیقیم و رقابت لذت می‌بریم، در نهایت کسی که تعیین می‌کند چه کسی درون دروازه بایستد، «اکبر میثاقیان» خواهد بود.

وی ادامه داد: هم‌قسم شده‌ایم امسال را سال خوبی برای فوتبال استان رقم بزنیم و مطمئنم در این راه موفق خواهیم بود. فقط امیدوارم مسئولان نیز در مسائل مختلف از جمله استادیوم و ساماندهی هواداران به ما کمک کنند.

ناصری درباره پیش‌بینی‌اش از جایگاه سیاه‌جامگان در پایان فصل گفت: نمی‌خواهیم توقع هواداران را زیاد کنیم، اما تلاش ما برای کسب رتبه تک‌رقمی است.

کد خبر 4042046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha