پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ آبان ۱۳۸۵، ۲۲:۱۶

به رغم شکست بوش در انتخابات؛

سفیر آمریکا بر ادامه ماموریت در عراق تاکید کرد

"زلمای خلیل زاد" سفیر آمریکا در عراق روز چهارشنبه با وجود شکست حزب جمهوری خواه در انتخابات میاندوره ای کنگره گفت که "جرج بوش" رئیس جمهوری کشورش به ماموریت خود در عراق ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو سوا، خلیل زاد در سخنانی تلویزیونی افزود: بوش اولین طراح سیاست خارجی آمریکا و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق است و اهمیت زیاد رویدادهای عراق را درک می کند.

خلیل زاد مدعی شد: در حالی که عراقی ها گام های ضروری را در هفته ها و ماههای آینده اتخاذ می کنند مسئولان آمریکایی نیز راههای ممکن برای تشویق عراقی ها در اتخاذ این گام ها را بررسی خواهند کرد. 

برپایه این گزارش، دموکراتها به محض پیروزی در انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا از دولت بوش خواسته اند تا سیاست خود در عراق را تغییر دهد.

کد خبر 404262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha