پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ مرداد ۱۳۹۶، ۰:۱۸

فرمانده انتظامی خوزستان:

پرهیز از کارهای موردی در اربیعن/ لزوم اجرای طرح های جامع در مرزها

پرهیز از کارهای موردی در اربیعن/ لزوم اجرای طرح های جامع در مرزها

اهواز ـ فرمانده انتظامی خوزستان گفت: در اربعین از کارهای موردی و تکی پرهیز و بنا شده تا طرح های جامع در مرزهای چذابه و شلمچه (ماحصل مشورت مشاور با دستگاه های خدمات رسان) اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدرضا اسحاقی شامگاه پنجشنبه در جلسه زیرساخت اربعین با حضور معاون عمرانی وزیر کشور اظهار کرد: با توجه به تجربیات موجود در خوزستان و همت مسئولان اجرایی استان از کارهای موردی و تکی پرهیز و بنا شده تا طرح های جامع در مرزهای چذابه و شلمچه (ماحصل مشورت مشاور با دستگاه های خدمات رسان) اجرایی شود.

وی افزود: برخی از این موضوعات نیازمند پشتیبانی های جدی در سطح ملی است چون دستگاه های استانی هرآنچه در چنته داشته اند را به کار گرفته اند.

فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: از اهواز تا چذابه برای چهار خطه کردن اقداماتی انجام و همین الآن هم در حال تکمیل است ولی به هر حال برای روانسازی نیاز به اهتمام جدی پایانه های کشور داریم.

سردار اسحاقی یادآور شد: پارکینگ ها نیز در حال دو برابر شدن است که برای تجهیز ان نیازمند حمایت ملی هستیم.

وی بیان کرد: در شلمچه موضوع کریدور ورودی و خروجی اتباع خارجی مدنظر است و بنا بود که سالن قدیمی را ترمیم و تجهیز کنند ولی بعد آن را تغییر و طرح جدید ارائه دادند؛ طبیعتا طرح جدید تا پایان سال جاری به اتمام نمی رسد.

فرمانده انتظامی خوزستان درخواست کرد: در سایر موضوعات تجمیع همه دستگاه هایی که به نوعی مأموریت دارند را باید مدنظر داشته باشیم.

سردار اسحاقی در پایان گفت: تعریض پل بستان نیز هدیه معاون عمرانی وزیر کشور می تواند گره ترافیکی بزرگی را باز کند. همچنین اهواز تا چذابه و اهواز تا شلمچه را در اولویت قرار بدهیم تا مدیریت ترافیک را در طول مسیرها داشته باشیم.

کد خبر 4043026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha