سالار قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: لیلا حیدری معلم قزوینی با شرکت در سیزدهمین جشنواره کشوری الکوهای تدریس برتر در درس ادبیات فارسی(۱) با کسب رتبه اول کشور، خوش درخشید.
وی افزود: سیزدهمین جشنواره الگوهای تدریس برتر امسال در مدارس متوسطه استان اجرا شد و بالغ بر ۳۰ نفر از همکاران آموزشی در این جشنواره شرکت کردند.
قاسمی بیان کرد: در مرحله استانی، آثار ۱۴ نفر از معلمان و دبیران به دبیرخانه استانی در اداره کل آموزش و پرورش قزوین تحویل داده شد که از این تعداد یک نفر به مرحله کشوری راه پیدا کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: این جشنواره با هدف ارتقای صلاحیت های علمی و حرفه ای دبیران، بهبود عملکرد آموزشی و تدریس دبیران در کلاس درس، ترویج روش های تدریس موفق و کارآمد و بهره مندی از فناوری نوین در فرآیند تدریس برگزار شده است.
قاسمی تصریح کرد: مرحله کشوری این جشنواره از ۲ الی ۵ مرداد ماه ۱۳۹۶ در شهر اراک برگزار شده است.
نظر شما