پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۱۵

ایندیپندنت گزارش داد؛

هزینه سفرهای ترامپ در ۱۰۰ روز از هزینه سفرهای اوباما بیشتر شد

هزینه سفرهای ترامپ در ۱۰۰ روز از هزینه سفرهای اوباما بیشتر شد

هزینه سفرهای رئیس جمهور آمریکا در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری بالغ بر ۲۰ میلیون دلار بوده که در مقایسه با هزینه سفرهای «باراک اوباما» بسیار بیشتر است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، هزینه سفرهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در ۱۰۰ روز نخست ریاست جمهوری به رقمی تاریخی رسیده بطوریکه سفرهای ترامپ در ۱۰۰ روز هزینه ای ۲۰ میلیون دلاری به مالیات دهندگان آمریکایی وارد کرده است.

عمده هزینه های سفرهای ترامپ در این مدت مربوط به اقامت در منطقه تفریحی «مارالاگو» در فلوریدا است که از سوی دولتمردان آمریکایی «کاخ سفید زمستانی» خوانده می شود و ترامپ و اعضای ارشد دولت آمریکا معمولا تعطیلات آخر هفته را در این محل سپری می کنند.

سفر از واشنگتن به مارالاگو نیازمند سفر هوایی یکهزار مایلی است که البته برای عزیمت رئیس جمهور به این محل نیاز به هواپیماهای باری است که بتوانند اتومبیل های لیموزین ریاست جمهوری و همچنین سایر تجهیزات امنیتی را با خود حمل کنند.

تمامی این موارد در حالی است که نیروی هوایی آمریکا نیز به دلایل امنیتی مجبور است در این سفرها هواپیما (جنگنده) ای را برای رئیس جمهور اختصاص دهد که هزینه یک ساعت پرواز این هواپیما ۱۸۰ هزار دلار است.

این وضعیت در حالی است که هزینه سفرهای باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا، در طول ۸ سال بالغ بر ۹۸ میلیون دلار شده بود.

کد خبر 4044123

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha