پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ آبان ۱۳۸۵، ۱۳:۵۸

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی:

مستند سازی آثار تاریخی در کشور مهجور مانده است

در حال حاضر حساسیت های درون سازمانی نسبت به اهمیت حفظ و احیاء آثار تاریخی بسیار اندک بوده و این در حالی است که این حساسیت ها در محیط های بیرون سازمان بیشتر مشاهده می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد ، رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی در نخستین گردهمایی تخصصی معاونت های حفظ و احیای آثار تاریخی سراسر کشور در مشهد ، داشت: در حال حاضر 200 نفر استاد کار مرمت و احیای آثار تاریخی در استان وجود دارد که از این تعداد فقط 50 نفر به این کار اشتغال دارند و حتی برخی از این افراد هم بی سواد هستند.

ابوالفضل مکرمی فر با اشاره به میزان اعتبارات حفظ و احیای آثار تاریخی در استان افزود: در سال گذشته برای حفظ و احیای آثار تاریخی بالاترین رقم اعتبارات کشور به خراسان رضوی اختصاص یافت که همین امر موجب گردید تعداد کارگاه های استان از60 به 120 کارگاه برسد و این امر باعث شد بناهایی که بیش از یک قرن مرمت نشده بود مرمت شود.

وی در ادامه گفت: هم اکنون بسیاری از آثار تاریخی خراسان رضوی در مرحله ثانویه که شامل تزئین معماری است به سر می برد.

مکرمی فر با اشاره به مهجور ماندن مستند سازی در حوزه حفظ و احیای آثار تاریخی تصریح کرد: متاسفانه مستند سازی در این حوزه خیلی ضعیف بوده و دلیل آن نیز کمبود اعتبارات ، وسایل نقلیه ، نیروی کار ستادی و از همه مهم تر مواجه بودن معاونان حفظ احیاء آثار تاریخی با هجم فیزیکی کارگاه ها است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی همچنین از اجرای مستند سازی بناهای تاریخی در استان خبر داد و افزود: در سال جاری با یک اولویت مستند سازی آثار تاریخی در کنار حفظ و احیای این آثار قرارگرفته است.

کد خبر 404707

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha