به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اسودی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه در چهار ماه نخست سال جاری ۲۹۵ مجوز صنعتی در استان صادرشده است، ابراز داشت: طی همین مدت ۴۲ واحد صنعتی پروانه بهرهبرداری و ۲۵۳ واحد نیز جواز تأسیس دریافت کردهاند.
وی بابیان اینکه بیش از ۴۶هزار نفر در بخش صنعت استان سمنان مشغول به فعالیت هستند، افزود: در چهار ماه نخست سال جاری زمینه اشتغال حدود ۵۷۶ نفر در استان فراهمشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بابیان اینکه بهبود وضعیت واحدهای تولیدی زمینه جذب سرمایهگذاران را فراهم میکند، ابراز داشت: تاکنون بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال در بخش صنعت استان سرمایهگذاری انجامشده است که با تکمیل و تأسیس واحدهای تولیدی و صنعتی سرمایهگذاریها در استان به بیش از هفت هزار میلیارد ریال میرسد.
اسودی در ادامه تصریح کرد: در چهار ماه گذشته برای واحدهای صنعتی که جواز تأسیس اخذ کردهاند، سرمایهگذاری بالغبر هفت هزار و ۴۷ میلیارد ریال با اشتغال حدود پنج هزار و ۹۰۰ نفر پیشبینیشده است.
وی افزود: از دریافت مجوز تأسیس و بهرهبرداری واحدهای صنعتی از ابتدای سال ۹۶ تاکنون بالغبر یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده است.
نظر شما