به گزارش خبرنگار مهر، سعید فائض پور روز چهارشنبه در نشست شهرداران استان مرکزی با معاون عمران و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور در اراک، اظهار داشت: در طول چهار سال گذشته اعتبارات دهیاری های استان مرکزی ۳۵۲ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با گذشته اعتبارات بسیار خوبی به این بخش اختصاص داده شده است.
وی افزود: تعداد دهیاران در سطح استان ۷۵۲ نفر است که ۱۱۶ نفر از این تعداد دهیار خانم، ۲۶ نفر فوق لیسانس و ۲۱۵ دهیار لیسانس هستند که نشان می دهد وضعیت تحصیلات مطلوبی دارند و امیدواریم که بتوانیم در حوزه های مدیریتی استان از این افراد استفاده کنیم.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی بیان داشت: تعداد اعضای شوراهای روستایی هم در دوره چهارم دو هزار و ۴۲۱ نفر در سطح استان مرکزی بوده اند و در دوره پنجم هم دو هزار و ۴۳۸ نفر هستند.
فائض پور خاطرنشان ساخت: توجه به بحث روستاها بسیار مهم است و با توجه به الگوی توسعه ای با که حمایت های استانداری در سطح روستاها پیدا کردیم به این نتیجه رسیدیم که مهمترین کار برای روستاها ایجاد اشتغال و کارآفرینی است.
وی ادامه داد: بعد از آن باید به بحث به روز کردن امکانات و ارتباطات در سطح روستاها برای ایجاد بازار هدف برای محصولات و تولیدات اقتصادی آنان اقدام کرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی تشریح کرد: استان مرکزی اولین استانی است که جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی در سطح روستاها را برگزار کرد و این کار دستاوردهای بسیار خوبی داشته است و توانسته به معیشت روستاها بسیار کمک کند.
فائض پور اظهار داشت: اگر به مشکلات روستاها توجه نکنیم مشکلات شهرها هم بیشتر می شوند زیرا مهاجرت به شهرهای بزرگ باعث به وجود آمدن حاشیه نشینی می شود که ناشی از عدم توجه به مشکلات روستاها خصوصا در بحث معیشت است.
وی افزود: نکته حائز اهمیت این است که روستاها فقط به رسیدگی مباحث عمرانی نیاز ندارند و با مکانیزه شدن کشاورزی در روستاها، باید زمینه اشتغال را برای روستاییان فراهم کنیم تا خالی از سکنه نشوند.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی گفت: در خصوص الحاق و تبدیل روستاهای پرجمعیت و نزدیک شهرهای بزرگ به شهر نیز باید سخت گیری های بیشتری اعمال شود زیرا این باعث ایجاد مشکل برای روستاها می شود و از بسیاری از خدمات و تعرفه های دولتی به روستاها محروم می شوند و این نگاه، رویکرد مطلوبی نیست.
نظر شما