به گزارش خبرنگار مهر، محسن محمدزاده، صبح پنج شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان ملارد، طی سخنانی با بیان این که پیشرفت پروژه بیمارستان ملارد با توجه به وضعیت بودجه ، مناسب بوده است، گفت: از مسئولین عزیز درخواست می کنم، در نقل وعده های خود تاریخ افتتاح بیمارستان ملارد را سال ۹۷ اعلام نکنند، در حال حاضر در حال تکمیل اسکلت بیمارستان هستیم و امیدواریم پس از تکمیل اسکلت و مناقصه مراحل سفت کاری و نازک کاری آغاز خواهد شد.
وی افزود: ما در حال حاضر در مرحله اسکلت هستیم و اگر می گوییم پیشرفت ۸۰ درصد، منظور ما پیشرفت ۸۰ درصدی در مرحله اسکلت است، تکمیل این بیمارستان به ۵۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و پس از آن نیز نیاز به ۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای دیگر تجهیزات دارد و ما تاکنون حدود ۸ میلیارد هزینه کرده ایم،
رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان ملارد با بیان این که بیمارستان ملارد تا پایان دولت دوازدهم تکمیل می شود، گفت: ما برای تکمیل این بیمارستان نیاز به کمک اعتباری فرمانداری شهرستان داریم.
محمدزاده سپس به تامین آسفالت برخی مدارس بنا به درخواست اداره آموزش و پرورش شهرستان ملارد، توسط اداره راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: در این راه از شهرداری ملارد نیز کمک گرفتیم.
نظر شما